Реклама / Ads
0| 6613 |21.03.2014 МИСТЕРИИ

Нова информация за самоубийството на Кърт Кобейн

.
Нова информация, която да промени заключенията на полицията, че Кобейн е сложил край на дните си, не е открита. Детектив обаче намерил четири ролки непроявена филмова лента от сцените на самоубийството
 

С наближаването на 20-годишнината от самоубийството на Кърт Кобейн, която ще бъде отбелязана следващия месец, полицията в Сиатъл знае, че отново ще завалят въпроси за фронтмена на легендарната група "Нирвана".

Ето защо детектив от местната полиция се зае със задачата да прегледа наново полицейските папки за самоубийството, съдържащи снимки и показания, съобщи Асошиейтед прес.

Нова информация, която да промени заключенията на полицията, че Кобейн е сложил край на дните си, не е открита. Детективът обаче намери четири ролки непроявена филмова лента от сцените на самоубийството.

Полицията публикува две снимки от тези ролки. На едната снимка се вижда кутия с лични вещи, лъжица и нещо, което напомня игла на земята, а наблизо има половин цигара и слънчеви очила. На другата се вижда, че кутията е затворена, а до нея има пари, пакет цигари и портфейл, в който изглежда е пъхната личната карта на Кобейн.

"Снимките не показват нищо ново. Детективът просто искаше да прегледа наново папките. Заключенията на полицията по този случай не са се променили", заяви говорителка на полицията.

Безжизненото тяло на Кобейн бе намерено на 8 април 1994 г. в Сиатъл. Разследването тогава заключи, че вокалистът на "Нирвана" е приел голяма доза хероин и след това се е застрелял. По-рано същата година той се опитал да сложи край на дните си в Рим, приемайки свръхдоза успокоителни.

Кърт Кобейн умира на 27-годишна възраст. От албумите на бандата му "Нирвана" са продадени милиони копия. Той допринася за популяризирането на гръндж музиката заедно с групите "Пърл джем", "Саундгардън", "Алис ин чейнс".

Въпреки, че според всички заключения на полицията Кърт Кобейн сам е сложил край на живота си, мнозина отказват да повярват в това и развиват конспираивни теории, според които музикантът е бил убит. Детективът намерил новите снимки от сцената на самоубийството обаче е категоричен: "Това е приключил случай, самоубийство е".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6662 |06.01.2014 Делфини се самоубиха в Нова Зеландия . 1| 7322 |18.09.2013 Нова секта се пръкна около падналия метеорит в Челябинск . 22| 19764 |01.09.2012 Новата ера в човешката история започва на 6 септември 2012 г. . 4| 17067 |04.05.2011 Гадателката Михаела Маринова: Развалих магия на Иван Костов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads