Реклама / Ads
15| 14525 |11.04.2014 МИСТЕРИИ

Пътник от отвлечения боинг: В плен съм

.
Предполагаемата сниимка с местонахождението, изпратена от Филип
Малайзийският самолет не се е разбил, а е отвлечен и приземен в американската военна база Диего Гарсия, в близост до Малдивските острови. Информацията идва от пленен пътник на борда.
 

Тези сензационни разкрития направи известен американски блогър, специалист по теория на конспирацията, по повод изчезналия малайзийски самолет. Късно снощи блогърът информира, че има съобщение от пасажер на борда на полет МН370, което е 100% истинско и опровергава мнението на скептици, че всичко това е фалшификат.

Едва ли ще узнаем някога цялата истина, но си струва да се замислим и вземем предвид следните данни. Преди няколко дни излезе съобщение в мрежата, изпратено от един от пътниците на изчезналия Боинг, като той твърди, че самолетът е бил отвлечен от неизвестни извършители.

Филип Ууд е американски гражданин, инженер от IBM летял на борда на полет МН370, който изчезна мистериозно и до момента не е открита нито една отломка! Съобщението изляло в профила на американския инженер гласи следното: „Държан съм в плен от неизвестни военни с торба на главата и не знам точно къде съм. Самолетът ми беше отвлечен и успях да скрия мобилния си телефон в гащите по време на акцията. Казвам се Филип Ууд и съм затворен отделно от останалите пътници и най-вероятно са ме дрогирали, защото не се чувствам адекватен.“

Според jimstonefreelance.com, инженерът е направил снимка в тъмното със своя Iphone 5, като е използвал гласовата команда на устройството, за да продиктува съобщението и да го качи в мрежата. В подкрепа на теорията си, американският сайт публикува и снимката, изпратена от Филип Ууд.

Тя е абсолютно тъмна, тъй като пленникът се намира в килия, но интересният факт е, че когато запазите снимката на вашия компютър и натиснете с десния бутон излиза меню. В това меню влизате в Properties и Details. Там има данни за дата на заснемане, използваното устройство, както и GPS координатите, които телефона записва при всяко заснемане с него.

Оттам идва и доказателството, че това е снимка, изпратена от района около военната база Диего Гарсия на 18-ти март.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6493 |10.04.2014 Картина за 4 млн. дoлара открита в боклук . 3| 7552 |09.04.2014 Изчезна гора край Стара Загора . 12| 8703 |08.04.2014 Незаконен син на Борис III продава марули в София . 0| 6958 |07.04.2014 Марс, Земята и Слънцето в редица: Носи трудности и агресия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads