Реклама / Ads
15| 10326 |08.12.2017 МИСТЕРИИ

Погребалната агенция на ГЕРБ срещна Цветанов с труп

.
Важни особи: Къде е Цецо?
Пресцентърът на ГЕРБ, който явно изпълнява и погребални функции, изпрати своя любим зам.-председател в отвъдното. Това стана чрез съобщение до медиите, което срещна Цецо Цветанов с човек, умрял преди пет години.
 
Ето какво написа смелата и интелигентна ръка на пресцентъра: „Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на македонския парламент Арбен Джафери. Двамата разговаряха по време на политическите консултации извън официалната част на 10-та Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността, която се провежда във Вашингтон“.

Бах мааму, излиза, че Цветанов се е срещнал с труп, защото Арбен Джафери е покойник от 2012 г.

 

Арбен Джафери бе създател на Демократическата партия на албанците (ДПА), някога най-влиятелната партия в албанския политически блок в Македония. До смъртта си беше неин почетен председател.

 

От снимките, разпространени от пресцентъра на ГЕРБ, все пак се вижда, че някаква среща е имало и Цветанов стои срещу жив човек, но това е Талат Джафери.

 

Стават такива работи. Някой ден може Арбен Джафари да се срещне с Цветанов, обратното очевидно няма как да стане…

 

Ето какво е написал по този необичаен повод адвокат Иван Петров във Фейсбук.

Пресцентърът на ГЕРБ днес съобщи, че „председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на македонския парламент Арбен Джафери.“

Само дето, Арбен Джафери почина през 2012 г.!


Как ми се прииска тази новина да е истина!


Тия, от пресцентъра на герберастите, явно също за завършили онова училище във Вършец!

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995-2008/


П.П. Според специалисти човешкото тяло, погребано в земята, се разлага за около 4 години. Но то може да се разложи по-рано или по-късно, ако преди това се сапунира или мумифицира.Излиза, че Цветанов е разговарял по важни световни въпроси със скелет. Че нашият е самороден талант го знаем, но чак толкова... Наясно сме също, че навсякъде ГЕРБ назначави "наши хора", ама не е лошо на десетина наши да слагат и по един чужд, та да върши работа.


Случката с пресцентъра на ГЕРБ ни вдъхва увереност, че по време на председателството на Съвета на Европа в София, ще станем свидетели на още много и все интересни неща.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 11780 |08.12.2017 Само във Фрог: Прокуратурата погна Агенцията за бежанците, Бъчварова спасява шефката на ведомството . 5| 4474 |07.12.2017 Посрещнаха Ахмед Муса като герой в махалата в Пазарджик . 1| 4698 |04.12.2017 Григор Димитров скъсва с мениджърската агенция на Роджър Федерер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads