Реклама / Ads
5| 6323 |29.11.2022 МИСТЕРИИ

Путин със симптоми на Паркинсон, болен ли е от коварната болест?

.
Владимир Путин
70-годишният руски президент Владимир Путин е проявил симптоми на Паркинсон по време на среща с президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев в понеделник, предаде TheSun.
 

Кадрите от събитието показват как през цялото време краката на руския лидер се тресат в спазми, докато той говори пред камерите за "особеното значение" на срещата, пише изданието.

 

Освен това по време на разговорите се вижда как стиска дясната си ръка с лявата  - месеци след като беше заснет да куцука по червения килим с дясната си ръка, увиснала отпуснато отстрани.

 

Това потвърждава теориите, че Путин наистина има ранен стадий на болестта на Паркинсон и рак на панкреаса, пише TheSun.

 

По време на неловката среща в понеделник Путин и Токаев разменят документи с кратко ръкостискане и зрителен контакт - но само за част от секундата.


Руският президент е бил видимо пренебрегнат от Токаев, тъй като лидерът на Казахстан показа кристално ясно неодобрението си за руското нахлуване в Украйна.


На церемонията по подписването, Токаев сяда пред домакина, демонстрирайки, че не иска да се ангажира с руския лидер.


След като разменят своите подписи под документа, отбелязващ 30 години дипломатически отношения, Токаев вдига за кратко споразумението с Путин и след това бързо го предава на свой сътрудник.


Изглеждайки подпухнал и уморен обаче, Путин задържал копието от споразумението си още няколко минути, докато позира пред камерите.


Токаев не пропуска да спомене, че има „всички причини да бъде доволен“ от отношенията между Русия и Казахстан, но предупреждава Путин: „Трябва да гледате напред и с тази цел съм дошъл тук“.


„Не трябва да позволяваме пътищата на братския руски и украински народ да се разделят за десетки или стотици години с взаимни неизлекувани оплаквания“, каза Токаев пред Путин миналата седмица на конференция по сигурността в Армения.


Токаев поиска "съвместно колективно търсене на формула за мир" в Украйна.


Здравето на руския лидер отдавна е източник на спекулации - западното разузнаване предполага, че той има сериозни здравословни проблеми.


Наскоро той беше сниман с предполагаеми следи от интравенозно лечение на гърба на ръката си - на фона на слухове, че страда от рак и осакатяваща болка.


Представители на Кремъл винаги са отричали да има нещо нередно с техния лидер.


Болестта на Паркинсон може да причини дистония, която е мускулно усукване, спазъм или крампа. Хората със заболяването могат да страдат от  движения, спазми или усукване и извиване в ръцете, краката и стъпалата.


Путин отдавна се гордее с имиджа си на "силен мъж", но драматичната му промяна през последните няколко години предизвика спекулации, че той може да страда от тежко физическо заболяване.


От неговите публични изяви по време на войната в Украйна също така се вижда как се задъхва, препъва се в думите си или изглежда изтощен.


Припомняме, че още през септември, по време на парада на Червения площад в Москва, Путин изглеждаше видимо отпаднал и в недобро физическо състояние.

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 13306 |24.05.2022 Рускини прощават на Путин за смъртта на синовете им в Украйна срещу 5 млн. рубли /видео/ . 0| 6925 |27.12.2019 Перуански шамани предрекоха бъдещето на Тръмп и Путин . 0| 6450 |06.01.2019 Путин и Ердоган се срещат, но неясно кога . 11| 14259 |02.12.2018 Путин наплю US-филм, Тръмп го нахока за Украйна, Джеки Чан изял $2 млн

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads