Реклама / Ads
0| 6445 |17.06.2015 МИСТЕРИИ

Ретроградният Меркурий свърши, всичко се нарежда

.
Ако през последните 3 седмици сте се чувствали като Марко Тотев и вече знаете наизуст законите на Мърфи, от днес може да си отдъхнете! Периодът на ретроградния Меркурий приключи официално, така че с днешна дата животът ще ви се струва по-лек, а съдбата по-благосклонна към вас.
 
Причината за положителното развитие на събитията е, че планетата Меркурий отново обръща своя ход напред. Постепенно всичко ще започне да си идва на мястото.

Не се изненадвайте, ако точно днес получите дългоочакван отговор на нещо, за което сте изгубили надежда. Други могат да получат прозрение за грешно разчетени думи или послания, и чрез него да стигнат до провеждане на важен разговор с желан ефект.

Астролозите са категорични – тръгне ли Меркурий напред, край на грешките и недоразуменията. От ретроградното движение обаче има полза. Всъщност, изглеждащият като ужасен период ни е помогнал да поправим онова, което сме объркали.

Ако сте отложили срещи или начинания, значи не сте били достатъчно подготвени за тях. Останали сте разочаровани, че сте отложили покупка, но се оказва, че ползата от нея е минимална. Не сте получили работата или очакван пост? Нищо чудно още днес да ви се обадят със страхотно предложение.

Въпреки настъпването на положителен период, има вероятност някои конфликти да си останат неразрешени, защото отношенията отдавна са били непродуктивни.

Може да не получите положителен отговор за нещо, тъй като не ви е там мястото. А може би има още какво да упражнявате, за да станете професионалисти или сигурни в уменията си!

Директното движение на Меркурий ще повиши увереността за категорични решения и бързи действия. Идеите са готови и очакват да бъдат стартирани.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6128 |08.09.2014 Астрологът Преображенски: Меркурий и Плутоний ще ни тормозят цяла седмица . 19| 8867 |17.07.2013 Правителството Орешарски подвластно на Меркурий . 3| 10064 |05.03.2013 Ретрограден Меркурий спъва комуникацията на протестиращите с властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads