Реклама / Ads
0| 9272 |30.09.2013 МИСТЕРИИ

Седмицата ще е трудна заради квадрата на Марс и Венера

.
До петък Слънцето ще е в напрегнати аспекти с Уран и Плутон, избягвайте споровете. Възможни са неприятности, свързани с финансите и скандали, заради укриване на важна информация.
 

Първата седмица на октомври ще е трудна заради напрегнатите аспекти на Слънцето с Уран и Плутон и квадратурата на Венера и Марс. През повечето дни от седмицата общото състоянието на биосферата ще остане в отрицателната зона, като пикът на напрежението ще е в нощта на петък срещу събота, прогнозира астрологът Михаил Преображенски, информира сайтът Флагман.бг. 

Квадратът на Венера и Марс в понеделник ще е основният генератор на трудностите, като негативното влияние на този аспект отново ще се свързва с конфликти между партньори и между конкурентите в бизнеса, пише астрологът в хороскопа си за руското издание “ProGnosis”. 

От вторник до петък Слънцето ще се образува напрегнати аспекти с Уран и Плутон. Периодът се характеризира с емоционална нестабилност. Възможни са неприятности, свързани с финансите и скандали, заради укриване на важна информация. Преображенски съветва да избягваме споровете, защото има риск да се стигне до материални загуби и до сриване на репутацията. Ако сте груби и действията ви са прибързани, рискувате да си съсипете бизнеса и да превърнете партньорите си в свои врагове, предупреждава астрологът. 

Надеждата за благоприятен изход е свързана с хармоничния аспект на Меркурий и Нептун в сряда, но за да е успешен за вас денят, е желателно да проверявате всяка спорна информация и да обмисляте внимателно всяко свое решение. Ефектът на този аспект обаче е краткотраен. В сряда следобед се постарайте да не обръщате внимание на обидите и на претенциите на околните. 

В нощта на съботата ще преживеем още един пик от неблагоприятното състояние на биосферата. Напрегнатите аспекти на Слънцето ще влияят най-силно върху хората, които имат в своите хороскопи планети в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Те трябва да са най-предпазливи 12 часа преди и още толкова след Новолунието, което ще е в събота вечер на 12 градуса във Везни, уточнява Михаил Преображенски. Според него, най-спокойният ден от седмицата ще е неделя. 

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ 
Понеделник и вторник – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей 
Сряда – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби 
От сряда до събота – за Овен, Рак, Везни и Козирог 

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ 
Понеделник – за Овен, Близнаци, Везни, Стрелец 
Сряда и четвъртък – за Телец и Скорпион 
Неделя вечер – за Рак, Дева, Скорпион и Риби
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 7397 |26.09.2013 Убиецът на банкерката: Застрелях я заради държавата и хората . 15| 8067 |25.07.2013 Клетва застигнала митрополит Кирил заради „старомакедонско писмо” . 7| 8378 |26.09.2012 Над 100 млн. ги очаква смърт заради климатичните промени . 26| 15778 |30.05.2012 Заради метеорит се люлеем в България и в Италия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads