Реклама / Ads
15| 8736 |13.06.2011 МИСТЕРИИ

Символът на огъня доминира хороскопа на Борисов

.
Б. Борисов
В зодиака на премиера въздух и огън се подхранват непрестанно
 
През тази седмица премиерът Бойко Борисов ще отбележи своята 52-ра годишнина. И тъй като той е най-споменаваното име в българските медии, е интересно да се види и какви са тенденциите за бъдещето му в неговата звездна карта. Бойко Борисов е роден на 13 юни 1959 г. под знака на въздушните, подвижни и двойствени Близнаци Асцедентът е огненият и устойчив знак на Лъв, в който на изток изгрява и много силният в тази позиция Марс. Не без значение е поставеният в зенита на звездната карта знак на Овен, който определя социалната реализация.

Всичко това предполага от астрологическа гледна точка две главни характеристики. На първо място позициите на Лъв и Овен в ключови места на хороскопа разкриват военната природа на притежателя си. Това е хороскоп на войник във всеки аспект на това понятие. Този човек обича битките и предизвикателствата. Енергията му се захранва от огъня на Лъва, а той е символ на еднолична власт и светлините на рампата. Това е много силно его, което не се спира пред нищо.

Ако се прихванат по-ниските вибрации, това може да означава безкомпромисност, безскрупулност и жестокост. Марс в Лъв може да бъде много щедър, ако си с него, но и много безсърдечен, ако си срещу него. Да не забравяме, че почти същите лидерско-военни влияния има и знакът на Овен, който доминира звездната карта най-отгоре. Това може да означава и осъществяване на диктатура при определени условия Съответно стремежът на човек с такъв хороскоп е към най-високите властови позиции и е естествено да се стреми към мястото на главнокомандващия, както и да го промени, ако то не е достатъчно доминиращо. Позицията на президент е естествена за такава звездна карта.

Втората характерна черта е високата комуниктивност, която се вижда от разположението на Слънцето в знака на двойствения и подвижен знак на Близнаци, и то в дома на приятелите, покровителите, желанията, връзките и комуникациите. Това разкрива една изключително висока адаптивност към ситуациите в живота, подвижност и захранване чрез контакти. Доминиращо е желанието за изява пред другите. Домът на приятелите е огрян от слънчевата светлина и това носи успех в това направление.

Към тази комуникативност би трябвало да се прибави и позицията на Уран в знака на Лъв в първи дом /характера/. Там той дарява с още една доза комуникативност. Същевременно Уран е символ на свръхкомуникациите, медиите и медийното присъстивие, екстравагантността, нестандартните решения. Присъствието му знака на Лъва разкрива прекомерна ексцентричност и комуникативна активност, насочена към изява на личната неповторимост в определено егоистичен план.

В този хороскоп въздух и огън се подхранват непрестанно. През настъпващата лична година на Бойко Борисов, транзитите на повечето планети към Слънцето на хороскопа, са определено благоприятни. Точно по време на президентските и местните избори Марс ще преминава през знака на Лъва в съвпад с асцендента. Това на практика преповтаря рожденото положение. Този съвпад, както и транзитът на планетата през първи дом, ще донесе огромна енергия и желание за победа. Ще е налице голяма войнственост и агресия. Не трябва да се забравя, че планетата ще сключи и много добър аспект и със самото Слънце в Близнаци, точно през октомври 2011г.

През същия месец Юпитер, планетата на щастието, ще преминава през знака на Телец, който е част от т.нар. 10 дом, управляващ социалната реализация. Тази планета транзитира през най-високата точка на хороскопа, непосредствено преди рождения ден на 13 юни. Това е знак за много пари и щедри външни приятелства За всички е ясно, че Телец е символ на финансовото благополучие и когато се съчетае с най-големия благодетел сред планетите – Юпитер, е невероятно благоприятен.

На трето място, планетата на властта Сатурн още в началото на есента ще премине във втората половина на знака на Везни и точно около 23 - 29 октомври ще се намира в пълни 120 градуса към Слънцето на Бойко Борисов. Това е най-силно положителният аспект между две астрални позиции в един хороскоп. Факт, който разкрива стабилност и възможност за реализиране на всякакви големи проекти. Това съчетание показва и добра комуникация с целия бюрократичен апарат и най-вече със съдебната система, както и успехи в реализиране на големи строителни обекти и договори.

Сатурн в това си разположение разкрива устойчивост и възможности за разширяване на властта. Той разкрива един добър фундамент и е много щедър, ако човек е дисциплиниран, смирен, търпелив и точен. Друг много интересен факт е съвпадът на Слънцето на премиера с рождения му Уран в знака на Лъв през тази година. Това недвусмислено разкрива ново начало
Разбира се, тази позиция е много рискована и опасна. Уран е най-непредсказуемата и странна планета в слънчевата система. Нейните влияния са свързани с неочакваност и неординерност.

Тя управлява свръхкомуникациите, имиджа, медиите, високите технологии, атомната енергетика и руснаците като нация.
Затова съвпадът на Слънцето на премиера с тази толкова опасна планета изисква голямо внимание и концентрация при медийни изяви. Тази позиция разкрива завишена възможност за получване на неочаквани атаки по много фронтове.
Една погрешна стъпка и нещата могат да се влошат много Този аспект разкрива и необходимостта за стабилизация на ситуацията в политически план чрез започването на голям енергиен проект чрез разбирателство с руските атомни и високотехнологични намерения и интереси, както и чрез действия по реализирането на всякакви други проекти от подобно естество на други държави. Това ще подпомогне и правителствената политика като цяло. Все пак е добре да се помни, че Уран означава преди всичко Русия.

При един такъв аспект трябва да се избягват крайно екстравагантните и високопарни изяви. Необходимо е да се демонстрира корпоративност, желание за осъществяване на социални програми и успехи при работа в група. В противен случай Уран може да стане доста непредвидим. От всички тези влияния е видно, че премиерът на България ще има успешна и ползотворна година, в която вероятността от неочакван обрат е минимална и зависи от личното му смирение и точност. Бойко Борисов е и най-вероятният кандидат на ГЕРБ за президент и при така формираните звездни влияния има пълни шансове да спечели най-високия държавен пост и така да започне ново начало в живота си. То ще определя и следващите му десетина години.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7476 |30.05.2011 Без президент от първи тур . 8| 25111 |30.05.2011 Танцуващият магьосник избира свастиката за Хитлер . 42| 18324 |10.05.2011 Екзорсизъм в Свищовския университет . 20| 17897 |08.05.2011 Ст. Христов: Луканов беше убит с един изстрел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads