Реклама / Ads
10| 7899 |30.09.2015 МИСТЕРИИ

Слух в МВР: Сменят Бъчварова след изборите, ченгетата ликуват

.
Шефът на МВР Румяна Бъчварова ще бъде сменена след изборите. Този слух обиколи със скоростта на светлината всички служби във ведомството, научи Фрог нюз от вътрешни хора.
 

Като неин  заместник се спряга Димитър Георгиев, който в момента е председател на ДАНС . Преди да заеме високия пост, по времето на кабинета  Борисов 1, той беше зам .-министър на МВР . Неофициално се твърди, че има тесни контакти с Американското посолство и оттам настояват той да заема стратегически постове в държавата.

 

Новината за евентуалната смяна на Бъчварова беше приета с нескрит възторг от подчинените й. Те дотолкова се разсеяха , че зарязаха работата и  през целия ден  не спряха да обсъждат информацията с колегите си .  Служителите са категорични, че не виждат в лицето на  Бъчварова защитник на интересите им.  Това, което най-много ги тормози е, че  не се е противопоставила на възможността КОЙ да завладее напълно МВР  и да управлява  както намери за добре. Нещо повече,  кадрите, които са близки до престъпната структура, са сложени на възлови позиции и правят каквото си искат.  Възмущение предизвиква и факта, че служителите, които обслужват КОЙ, се саморазправиха с кадрите, които не му се подчиниха. Някои от тях, доказани професионалисти  с безспорни успехи, бяха натирени в миша дупка, а други директно уволнени. Според полицаите, всичко това е станало с мълчаливото съгласие на Бъчварова. Твърди се, че на няколко пъти Бъчварова правила опити да си хване шапката, но премиерът Бойко Борисов я разубеждавал. Тя не могла да понесе слабата работа на подчинените си и липсата на резултати по значими случаи. 

 

В същото време ченгетата панически се страхуват от това, да не останат без заплати, каквато опасност реално съществува.  Оказва се, че финансово ведомството е докарано до пълен крах и няма пари. Не случайно преди месец трудовите възнаграждения  са се забавили. Наложило се е служителите, които изплащат заеми, да теглят нови, за да погасяват предходните. Предупредени са били, че нещата са плачевни и не е ясно дали изобщо ще има пари до Нова година.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5731 |28.09.2015 Разследват всякакви версии за изчезналия студент М. Семерджиев . 6| 5898 |31.08.2015 П. Иванов за Фрог: Сянката на Красьо Черничкия изплува в изследване на ВСС . 1| 5672 |22.08.2015 Виж как се бори следотпускарска депресия! . 0| 5819 |18.08.2015 Чудо! Мъж оцеля, след като влак мина през него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads