Реклама / Ads
31| 8272 |31.07.2011 МИСТЕРИИ

Звездите хвърлят Трактора в битка с неблагоприятен край

.
Душана Здравкова съвместима с доцента по икономика, но крие агресивен и потаен характер На 7 юли 2011 г. се излъчи поредната кандидат-президентска двойка. Алексей Петров, който твърдеше, че ще се кандидатира за най-високия пост в държавата само ако Бойко Борисов също се яви на избори, наруши това обещание.
 
 Друг е вариантът, че може би има вътрешна информация, че и премиерът все пак ще отиде на избори?! В този смисъл битката най-вероятно ще се състои.

Алексей Петров, който е роден на 23 април 1962 г., има силен афинитет към тайното, задкулисното и дори отвъдното
Не може да му се отрече чувството за вътрешна прозорливост и интуитивност. Неговото Слънце в Телец е в чудесен аспект по рождение с планетата на смъртта, тайните служби, престъпленията, трансформацията, задкулисието и мафията. Тази планета е Плутон. Това на практика е най-силният и съответно най-благоприятният аспект в хороскопа му. Затова този т.нар. „тригон” му носи пари и сигурност на основата на тайните и вътрешната информация. Защо пари? Защото Слънцето е в знака на Телец, който управлява паричните потоци.

В сегашния момент от живота си Алексей Петров изживява поредния хубав аспект с Плутон. Планетата на тайните служби и отвъдното се намира в началото на знака на Козирог (символ на българската държава). Така тя продължава да го пази чрез тайна информация и задкулисни връзки. По тази причина още след 10 февруари 2011 г. (ареста му) написах в електронния сайт Фрогнюз, че не го заплашва кой знае какво и че ще бъде освободен и дори ще спечели пари от тази ситуация.
Нещо повече, Юпитер, планетата на развитието и успеха, в момента също е в добър аспект със Слънцето на Алексей Петров. В следващата една година той отново ще му донесе много пари. От 4 юни Юпитер навлезе в знака на Телец и от средата на същия месец се приближи до Слънцето, позиционирано на градусите, съответстващи на датата 23 април 1962 г. С една дума става въпрос за много пари, не за президентския пост. И тези финансови потоци са свързани с всичко тъмно и задкулисно на този свят. Това се вижда и от хубавия аспект не само към Слънцето, но и между двете планети – Юпитер (парите) и Плутон (мафията държава).

Алексей Петров е роден за полицай от всякакъв ранг, но най-вече в онези сфери, които управляват финансовия контрол и престъпленията свързани с него. Хубавият аспект между Слънцето му е и Плутон, подкрепя се и от Марс, разположен в собствения си знак на Овен (войната, агресията, инициативността) и от Уран, който разкрива нестандартност, единачество, непредвидимост и успешно боравене с информация. Алексей Петров обаче по рождение има лош аспект със Сатурн, който е символ на върховната власт. Това разкрива недвусмислено, че високите постове в държавната йерархия така или иначе са му недостъпни. На него му е дадено място зад кадъра на събитията, но не и на предните властови позиции.

Датата на обявяването на кандидатурата на новата президентска двойка също не е подбрана по най-добрия начин. Денят 7 юли 2011 г. е в цикъл на слънчево затъмнение и всичко започнато в един такъв период трудно може да бъде успешно, особено ако се касае за власт. Слънцето е затъмнено от емоции и страсти. Затова решението е по-скоро емоционално.
Освен това Луната на таза дата преминава през знаци, които така или иначе не обещават популярност: Дева и Везни. Луната, чийто символ е народът, не се чувства добре в стерилната Дева и обикновено резултатът от такова разположение е слаба популярност. Преминаването й пък в знака на Везни сутринта на 7 юли директно я сблъскват с позицията на Уран в Овен. Този 90 градусов аспект предвещава тежка катастрофа в медийното пространство. Това ще срине имиджа на кандидатпрезидентската двойка Петров - Здравкова.

Наред с това нумерологичният анализ на датата разкрива Марсово число - 9, което предвещава битка, но за съжаление и неблагоприятен край. Затова може би следващият ден – 8 юли, бе по-подходящ. Той носи вибрациите на единицата – новото начало. Срядата, денят на оповестяването, също не е ден за изява на желанието за власт. Тя е ден, който разкрива търговска сделка. Нейн владетел е вестоносецът на боговете – Меркурий. Той обаче винаги е само медиатор.
Кандидатката за вицепрезидент на Алексей Петров е Душана Здравкова. Тя е родена на 29 август 1953 г. под знака на Дева. Това, което се забелязва веднага в нейната звездна карта, е добрата съвместимост с господин Петров Всички знаят, че Телец е в прекрасни отношения с Дева. Това са точни, практични, материални знаци от земния тригон. И двамата са родени в първата декада. Навлизането на благотворна планета като Юпитер в знака на Телец през юни 2011 г. явно е повлияло на решението им да се кандидатират за кандидатпрезидентска двойка. Аргументите им са били силно материални и главно финансови. Затова в момента и на двамата кандидати всеки астролог би предсказал много, много пари.

В хороскопа на Душана Здравкова има струпване на три интересни по своята изява планети в знака на Лъв. Това са войнственият Марс, задкулисният Плутон и хитрият Меркурий. Наличието на това струпване от небесни тела в знака на Слънцето показва обвързаността на притежателя на хороскопа с организации, които са военни, разузнавателни и полицейски. Тази тройна позиция разкрива агресивен и потаен характер. Обвързаността с тези служби е станала, когато Слънцето в периода 1995-2002 г. се е придвижило към определени силни аспекти с тези планети и съответно към съвпади с Нептун и Сатурн във Везни. Пряко отношение към този факт има и правораздавателната система, защото Везни са символът на Темида и съответно на изгорения път на Зодиака.

Планетата на властта Сатурн се намира в знака на съдебната система и затова най-подходящото поприще за Душана Здравкова действително е съдът във всичките му разновидности. Близостта обаче на планета като Нептун до Сатурн /висшата власт/ го блокира в чистите му изяви на принципност, смирение, точност. Нептун е противоположен като изява на Сатурн и създава условия за измамност, неяснота и несигурност. В момента Нептун тръгва към много тежки и катастрофални аспекти към всички, имащи рожден ден в началото на знака на Дева. Така родените в този период в следващите две години ще се окажат в изключително неблагоприятно положение в различни сфери на живота си. Ще се почувстват предадени, измамени и съответно доста объркани. Много от тях ще се разболеят тежко В този смисъл Душана Здравкова трябва да преценява всяко свое действие през призмата на задаващата се много тежка опозиция с планетата на илюзиите и кармата.
Вероятността от лоша преценка, измамност, потъване в мечти, чувство за истинност, което не съществува, ще са много силни.

По време на самите президентски избори и самият господар на върховната власт Сатурн няма да е в добра позиция. Той ще сключва тежък аспект към Слънцето в Дева и затова трудностите и препятствията ще са големи. Това впоследствие ще доведе и до известни неблагополучия в работата. Успокояващо е все пак, че в надпреварата за президентското място и двамата кандидати – Алексей Петров и Душана Здравкова, ще спечелят много пари, ще укрепят връзките си със силите за сигурност и ще изпълнят сключените зад кадър сделки с наши и чужди разузнавания.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6451 |08.07.2011 Звездите гонят шанса на сините за кмет в София . 64| 8095 |06.07.2011 Звездите отблъскват царя от президентския пост . 177| 11215 |23.04.2011 Битката за християнството е връщането към Бог . 14| 20072 |11.08.2010 Траките свалили звездите в Града на вълците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads