Реклама / Ads
5| 8469 |12.09.2011 МИСТЕРИИ

Звездната карта на Йорданка Фандъкова е много добра

.
Тя е перфектна майка и под нейните грижи всичко може да процъфти В хороскопа на сегашния, а почти със сигурност и следващ кмет на София Йорданка Фандъкова могат да бъдат забелязани няколко много силни положителни аспекта, които намират своята реализация точно в настоящия момент.
 
  Йорданка Фандъкова е родена на 12 април 1962 г. в Самоков под 21-вия градус на знака на Овен. В този управленски огнен знак се намира и планетата на комуникациите и интелекта Меркурий, което доста ясно и категорично показва бърза и ясна мисъл. Същевременно в хороскопа на кмета няма агресивност, ярко изразена борбеност и желание да се налага и доминира. Тези черти, толкова характерни за зодията на Овен, са доста притушени, тъй като Марс се намира в уклончивия и нерешителен знак на Риби. По тази причина от кмета на София никога не може да се очакват прибързани, крайни и категорични решения. При нея работи преди всичко интуицията и решенията се вземат след внимателно вглеждане във всички детайли и възможно прикрити и неясни неща. Тя не предприема нищо бързо, като дори в първия момент е нерешителна.

Начело на града се оказва една истинска жена, което пък е гаранция за добро управление. Истинските неща се постигат с търпение и прецизност, а не с бързина, сила и агресивност. Ръцете, в които стои София, са действително много нежни и безспорно добри. Това се вижда от прекрасните позиции на двете женски планети в хороскопа на кметицата. Луната са намира в най-доброто възможно положение – на своя трон в знака на Рак. Йорданка Фандъкова е перфектна майка и под нейните грижи, ако й бъде позволено, всичко може да процъфти. Също в своята абсолютно най-добра позиция е и планетата Венера. Тя в астрологията управлява парите, любовта и красотата. Това разположение разкрива нежна, дипломатична и хармонична природа. Присъствието на Венера в най-богатия и стабилен знак в зодиака – Телец, показва възможността на притежателя на хороскопа да борави разумно с пари и да ги увеличава. Двете женски планети са и в много добра позиция една спрямо друга, което предполага максимално реализиране на всички положителни женски качества.

В астрологията парите се управляват преди всичко от женските планети и знаци. Когато са в ръцете на жени и добре разположени, те имат способността да се увеличават и развиват поетапно, разумно и без кризи. Затова знакът на парите в астрологията е Телец, който е женски по природа и негов господар е нежната Венера. Другият знак, който показва богатство, земи и изобилие, е Рак, който пък се владее от Луната, символ на майчинството и грижовността. Така от гледна точка на финансовите въпроси едва ли може да се намери кмет с по-добро разположение на небесните тела от това на Йорданка Фандъкова. В хороскопа и Слънцето е в много добър аспект с планетата на властта Сатурн, който също се намира в добра позиция в знака на Водолей. 

Това показва възможности и умение да се управлява в група. В това отношение звездната карта на Йорданка Фандъкова изрично подчертава вътрешната й способност да се съобразява с другите, да бъде толерантна и корпоративна и същевременно властна. Това  е една мека, интелигентна власт, която остава впечатление за комфорт. Друг хубав аспект на Слънцето е този с планетата Уран, намиращ се в Лъв. Тази позиция прави Йорданка Фандъкова доста оригинална и самостоятелна като личност, понякога дори прекалено. Тя често има силни и оригинални идеи и ги отстоява твърдо въпреки евентуална съпротива. Така тя може да остане и сама и пак да се справи.   

Поради тази причина не трябва да се мисли, че в нея няма силен лидерски аспект. Той се вижда от авторитарното Слънце в Овен, от добрия аспект със Сатурн и от оригиналната и индивидуалистична позиция на Уран. Така имаме уникално съчетание между силна специфичност на характера и лидерски качества, смегчени по една нежна, топла и разумна женска природа.    
2011 г. е едновременно силна и трудна за Йорданка Фандъкова. През цялата година срещу Слънцето се движи изключително опасният аспект на транзитния Сатурн във Везни. Той й създава доста неприятности и затруднения. Има значителна опозиция от администрацията, от консервативното мислене наоколо, от съдебната система, от стари и затлачени неща. Всичко се движи бавно и дори мудно. На изпитание е подложена издържливостта и търпението.

Този аспект ще продължи и през цялата 2012 г. Той ще бъде доста силен и по време на предизборната кампания. Всички стари и консервативни сили ще се насочат срещу кмета. Ще се опитват да я изтощят и депресират. Ще бъдат проваляни договори  и споразумения, ще се изравят стари, мухлясали неща. Някои съдружници ще бъдат нелоялни. От друга страна, планетата на разширението и щастието – Юпитер, движейки се градус за година, ще бъде точно върху Слънцето в знака на Овен. Това предполага ново успешно и по-голямо начало. Този аспект е почти сигурна гаранция за успех в каквото и да е начинание. Той дава сила, оптимизъм и способност да се победи. На фона на активния знак на Овен той означава нова победа.

Движението на Слънцето градус за година също разкрива един доста благоприятен аспект през есента на тази година, а именно; пълният тригон със планетата на властта Сатурн във Водолей. Тази позиция показва стабилност, коректност и добър имидж. Тя именно може да смегчи транзитното влиние на действителния Сатурн през знака на Везни. Така в много висок процент е сигурно, че София ще има стар нов кмет. Това е отлично за града, защото рядко на кметското място застава човек с толкова хармонични съчетания на планети.

Същевремено не трябва да се забравя, че този мандат ще бъде труден и изпълнен с предизвикателства. Опасните движения на Уран и Плутон към родените в знака на Овен продължават да настъпват и ще поставят на огромни и непредсказуеми изпитания всички, родени под тях. Това няма да подмине в следващите години и кмета на София. В този смисъл Йорданка Фандъкова трябва да се приготви за нови и ожесточени сражения, често със сили, които са непредсказуеми, потайни и задкулисни. Такива е имало и през периода около 2006 г. и през току-що отминалата 2010 г., която е била едно истинско изпитание за тази необикновена жена.

Силвия Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7080 |30.08.2011 Марс връхлита Барак Обама с изпитания и конфликти . 39| 20364 |16.08.2011 Гешев: Комунистите обичат да се топят, а аз ги ловя . 40| 9941 |08.08.2011 Борисов ще се кандидатира за президент? . 31| 8239 |31.07.2011 Звездите хвърлят Трактора в битка с неблагоприятен край

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads