Реклама / Ads
7| 8154 |18.11.2014 МИСТЕРИИ

Звездната карта на кабинета: 2015 г.-повече успешна, със скандали

.
Силва Дончева
Новото правителство на ГЕРБ се учреди на 7 ноември 2014 г. в 12.54 м., час, който определено е по-удачен от часът, в който се заклеха българските депутати. В този смисъл правителството ще е доста по-успешно от Парламента.
 
В звездната карта има няколко много ключови момента. Най-високата планета се оказа Сатурн в знака на Скорпион. Това показва изключително труден мандат, с много трудности и спънки, с множество трудни решения. Символът е все едно качваш висок планински връх в пълна тъмнина. Рискът да паднеш е огромен. Същевременно тази позиция показва и главното направление в дейността на правителството. Сатурн в знака на Скорпион управлява тайните служби, разузнуването, подземните богатства, големите недвижими имоти, консервативното управление на финансовата и банкова системи, митниците, данъчните служби, големите строежи, кариерите. Всичко това е сигнал за прекомерно администриране, бюрократизиране, преструктуриране  и застягане на всички тези направления от икономиката. Ще се действа по стари и закостенели начини, по утъпкани пътеки. Често договорите и споразуменията ще са напълно тайни и недостъпни за обществото. Всичко това ще се диктува отвън, тъй като самият Сатурн е в съвпад с меридиана/най-високата точка/ откъм страната на 9 дом /чужди, международни влияния/.

Друга интересна позиция е изгряващият знак /Асцендентът/ в знака на Водолей. Той разкрива непредвидимост, изненадващи и нови ходове, неочаквани решения и споразумения, с цел да се постигне утвърждаване и стабилизиране на статуквото. Всички тези „нововъведения“ и пи ар акции ще бъдат главно в сферата на енергетиката, както и в чисто финансовата сфера. Ще паднат редица договори и споразумения, като и ще се сключат други контракти с неочаквани клаузи. Моментите на кризи и престурктуриране са: - около 10 януари 2015 г.;  края на юли и началото на август 2015г. и чак до края на декември 2015 г. Това са периоди на нови решения и идеи и същевременно голям сблъсък и скандали. Дължи на конфликтен аспект между наталния Сатурн и прогресивният Марс. Периодите около началото на октомври и особено през декември 2015 г. ще са много напрегнати. Ще се сблъскат много интереси, много от които чуждестранни. Тъй като Слънцето е в 9 дом, както и Венера и Сатурн, това е силно указание, че почти всички решения ще се вземат отвън. Влиянието на външни сили ще е определящо.

 

Руските интереси ще бъдат доста добре застъпени. Също така определещи в икономиката и финансите ще са европейските проекти и въобще корпоративните енергийни интереси. Те ще се разгънат почти на възможния максимум.  Това се определя от присъствието на Уран в дома на финансите. 

 

Домът на парите в знака на Риби, както и позицията на Луната показват доста засилена популистка вълна и удовлетворяването поне на външен план на нуждите на социално слабите, болните и по-нуждаещите се. Много финанси ще бъдат хвърлени доста хаотично натам. Определено ще бъдат сврзани със заеми поради фактът, че декадата на Риби, свързана с финансите  е под Скорпион, а и самият знак на Скорпионът управлява и хороскопът на правителствоти и на Парламента.  Скорпион е основно свързан с банковата система и задкулисието. Тази сфера ще заема основно място в бъдещата политика. Също така под знака на Скорпион е учреден и самият Европейски съюз. Така, че неговата роля ще е решаваща в управлението.

Всъщност цялата 2015 г. е по-скоро успешна, независимо от непрестанните скандали.  Парламентът ще препятства много голяма част от решенията и ще има по-скоро деструктивна роля, ще предизвиква поредица от кризи.

 

Първите по-сериозни сътресения ще се очертаят  от есента на 2016 г. и съответно зимата на 2017 г. Тогава ще настъпят почти непреодолими противоречия между партньорите в управлението. Вероятността да се разпадне съюзът е огромна. Вероятно до февруали – март 2017 г. нещата ще се удържат, но от късната пролет на 2017 г. ще станат крайно конфликтни. Тогава ще настъпи сериозен обрат.  

Още повече, че още от пролетта на 2016 г. ще започнат бавни и подмолни процеси в самата партия ГЕРБ. Това може да доведе до сериозни вътрешни противоречия, освен тези които ще бъдат като натиск отвън. Тогава ще започне период на самозаблуди, хаос и неправилни решения; възможно отцепване на групи, разцепление. Този процес особено ще се засили през есента и зимата на 2016 г.-2017 г. Това е момент на сериозни смени и преструктуриране на управлението. Опасност от внезапен срив. Цялата 2017 г. е много напрегната и във всеки един момент правителството може да падне.

 

Силва Дончева (silvaantonydon.blog.bg)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5667 |17.11.2014 Собственици на прокълнат часовник мистериозно умират . 0| 6905 |14.11.2014 Индиец си взе булка с две глави . 46| 31498 |13.11.2014 Таен тунел прекосява България . 1| 5692 |13.11.2014 Първата снимка, направена от робота "Фила"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads