Реклама / Ads
3| 3324 |24.06.2024 НАРОДЕН ГЛАС

Аламанов: Липсата на законност ражда чудовища. И смърт

.
Източник: личен архив
Липсата на законност ражда чудовища. И смърт.
 

Помните ли в началото на 2023 г. се разбра за побой над украинка, която бе изхвърлена гола и боса от дома на Гигов. Съседи заявиха тогава, че украинката е била "гола, боса, обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние на площадката пред асансьора. Нямаше сили да говори, не й се разбираше нищо". МВР обаче не знаеше къде е жената след побоя.


Колегите от OFFNews разкриха, че поне пет жени са пребити тежко от същия човек - Орлин Гигов, бивш шофьор в МВР-болница. Една от жертвите разказала, че извергът й говорел: "Спокойно, знам как да бия, така че да не личи. Ще те вкарам в гипсово корито и ще те лежа. С този нож ще те разфасовам", докато ги пребива.


Всичко това се знае от институциите от много години. А от миналата година и от широката общественост. И какво мислите, че е станало? Въпреки множеството арести, обвинения, жертви и нападения - Гигов не е осъден ефективно по нито едно дело. По едно от производство за домашно насилие мъжът получава условна присъда.






И неизбежното се случва - от побой се стига до убийство.


Както написах само преди два дена, правоохранителните органи чакат Случай 1 да ескалира в Случай 2, иначе не им се занимава.


Ще повторя - ако Конвенцията за защита от домашното насилие беше приета през 2017 г., този изверг щеше да е в затвора още при първия казус с домашно насилие. А сега всички полицаи, прокурори, съдии и всички други администратори, които не са наказали "своя човек", щяха да са уволнени и подсъдни за престъпно бездействие. Защото са съучастници в убийство.


Още една жертва си отиде. Още един загубен живот. Само защото страхливите политици клекнаха пред истеричните сектанти.

 

Любомир Аламанов, Facebook

Заглавието е на ФрогНюз




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 3945 |22.06.2024 Новите ЖП вагони като небесно чудо. А по Искърското дефиле: жега, мръсотия, влакове от 1971 г., при това - за повече пари . 3| 3240 |21.06.2024 Анализаторът Пламен Димитров: Путин и Ким Чен Ун са от една и съща страна на "картечницата" . 25| 7290 |18.06.2024 Проф. Владимир Чуков с екзотична идея: Да си разменим загубени територии с Гърция - ние с излаз на Бяло море, те на Черно . 16| 5428 |16.06.2024 Доц. Георги Лозанов: Има риск България да излезе от демократичната орбита

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads