Реклама / Ads
10| 6085 |21.09.2010 НАРОДЕН ГЛАС

Бай Ламбо WTF

.
Сядам пред телевизора в 8 часа, любопитно ми е кои са звездите, какви съдби са избрали продуцентите този път, яка ли е сцената, кой ще е в журито.
 
Отварям си бира и люпейки доволно семки, започвам да гледам новото шоу в БГ ефира.

"Много слабо начало" - е първата ми мисъл гледайки, някво безумно изпълнение на треньорите на двойките. Близо 3 минутен балет без никакъв синхрон, камо ли да говорим за чувство или грация...абе пълен мрак.

Ето го и Мамамалев жив и усмихнат посреща Стефания Колева, която явно е доста мразена от стилисти и фризьори, защото прилича на лелка. Тъкмо си мисля "започна поредната жестока тъпня" и водещите представят журито...оп Нешка, хоп Данчето Христова, оооо Васил Найденов и даже и Татяна Лолова. Няма спор, журито е яко, определено успяват да ме респектират и задържат на същия канал. Само се чудя, дали е уместно Йорданка Христова да се появява с това деколте до пъпа, но знае ли човек може да затоплим отношенията с братския кубински народ - отново :).

Първа двойка....

хахаххаха появава се комитата Каракачанов, запасал розов пояс на бял фон, размахва сабя дамаскиня - изглежда смешен, даже по-скоро жалък. Обяснява, че бил българин ( все едно ние не сме)...не мога да го чуя какво говори от смеха на хората около мен...той наистина е много смешен.

Следва много прочувствено видео, семейство със 7 деца, едното момиченце се лекува от левкимия, нямат пари да си изплатят къщата...абе драма си е.

Видеото ме разчувства и аз за трети път не сменям канала....Каракачанов и неговата партньорка ще пеят - "Клетва" на Щурците.

Смях...смях....смях, не мога да повярвам, защо се гаврят с хората, нали беше за добра кауза, нали ще помагаме, няма да се гаврим, както и да е, двамата свършват с изпълнението си ( и слава Богу)

Леля Стефания ги открива доволни и усмихнати в backstaga, който изглежда като ВИП сепаре на някое ново фолк заведение с име на римски император ( калигула палас, адриановата шатра или кошарите на цезар) - червените завески и бели сепаренца са меко казано неподходящ фон на разказите за ужасни съдби, болни деца и отчаяни хора.

Стефания към Каракачанов - Пя като славей ?!?!?!?!?! ....отново избухвам в смях, сещам се за онзи виц в който гъза се превърнал в славей да не го намери кура . Накрая го накарали да запее... и сещате се какво е станало.

Втора двойка...Маргарита Михнева....ще я видим след рекламите...реклами....не издържам....не намирам дистанционното...гася телевизора хардуерно, от контакта уфффф колко по-добре ми стана.

to be continued...

Добрия Брат
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 8902 |26.08.2010 Давид Леви отговаря . 13| 10559 |21.07.2010 Тайна квартира на ДАНС плаши съседи . 11| 8764 |20.07.2010 Скараш ли се с властта, празно няма да има . 0| 8161 |12.07.2010 Открито писмо на „Кингс Табако”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads