Реклама / Ads
0| 8682 |31.03.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Босия пред Фрог: Цачева да не се прави на ощипана мома за шефа на ДАИ

.
Николай Колев-Босия
Председателят на парламента Цецка Цачева хич да не се прави на ощипана мома за назначението на шефа на ДАИ Цветелин Цветанов. Докато е бил в Плевен, той е бил активист на ГЕРБ.
 

След като беше уволнен от бившия транспортен министър Данаил Папазов от шефското място в ДАИ-Плевен, гербаджии веднага се погрижиха за него и го сложиха начело на общинското предприятие „Инжстрой” в града. И да ми приказва сега Цачева, че е виждала само веднъж Цветанов, нали се срещата, че това са приказки за наивници. Който иска да се хваща на тях.

Това каза пред Фрог нюз писателят-дисидент Николай Колев-Босия, по повод мащабната акция в ДАИ. Той многократно опита да влезе в парламента, за да обясни на депутатите как се продават шофьорски книжки и как това убива хората. Цецка Цачева, обаче отказа да го пусне. В знак на протест белобрадият мъж започна да хвърля домати срещу народните избраници.

Писал съм многократно до ЕК. Последно за корупцията в ДАИ съм информирал премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и службите. След като не ме чуха отникъде, преминах към развалените домати. В случая става дума за организираната престъпна група. В момента същата тази група ме тормози по всякакъв начин. Знаете, че ме арестуваха, слагаха ми белезници, пращаха ме в прокуратурата, водиха ме в съда. Спечелих всички дела. Сега аз ще ги съдя. Виждате, че у нас пристигна шефът на Европол. И ден по-рано направиха акцията в ДАИ. Трябва да имаш две молекули мозък, за да разбереш, че това се случва само под външен натиск и за пиар. Защо досега не се задействаха?! Скандалът е много голям, но аз няма да мирясам, докато не видя истинските виновници на топло. Цветанов е само бушон. Но в края на краищата никой не го е сложил на това място с белезници, за да събира пари. Всеки трябва да си понесе заслуженото, заключи Босия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9415 |31.03.2016 Енчев за Фрог: 4 г. Босия се би срещу корупцията в ДАИ, не го отразиха! . 0| 6820 |30.03.2016 Д-р Колев за Фрог: Няма диалог между лекари и НЗОК, има наредби и хаос . 0| 7502 |29.03.2016 Само във Фрог: Сестрата на убитата Мирослава от Перник роди момиченце . 58| 10670 |08.03.2016 Само във Фрог: Румен Петков, Вальо Златев и царя водят Неофит в Москва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads