Реклама / Ads
6| 23153 |07.02.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Даже Зукърбърг разбра, че Борисов вече е бивш... А той кога?

.
Една новина дойде за ужас на потребителите в социалните мрежи и за още по-голям ужас на бившия премиер Бойко Борисов. Facebook може да изчезне в Европа. Това означава само едно за Негово Бивше Премиерство - край на “Джипка ТВ” и край на онлайн монолозите. С други думи - у ж а с.
 

“Джипка ТВ” се превърна в обичайна част от ежедневието на интернет потребителите. Спомняме си - във времето си на премиер, а особено много във времето на предизборните кампании през 2021 г., Борисов умело използваше дигиталното пространство и безграничните възможности на 21 век, за да плюе по политическите си опоненти и да избягва всяка възможност към него да бъде отправен журналистически въпрос. Сакън!

 

До такава степен свикнахме с начина на комуникация на Борисов, че в един момент това дори спря да ни възмущава. А националните медии нямаха друг избор, освен да пускат откъси от живите му включвания от едрогабаритното му возило. И ние нямахме друг избор, освен да наблюдаваме сбръкчания му мъжки тил, докато с вперен поглед към построените със собствените му ръце магистрали Борисов ни обясняваше колко много ще страдаме, ако той не е на власт и в какъв хаос ще изпадне държавата. 

 

Няколко месеца след като стана ясно, че Борисов вече няма да е премиер, у нас не се е случило нищо драматично - нито за добро, нито за лошо. Съдебната реформа все така не се е случила, макар че има сериозни заявки за това. Всичко обаче все още е на етап говорене. Е, освен една оставка на един вече бивш шеф на КПКОНПИ и бивш главен прокурор Сотир Цацаров, който обаче финтира новите управляващи и ги изпревари. Но това е друга тема. 

 

Истината е, че България не е изправена пред някакъв катаклизъм. И нищо не се е променило съвсем. Нищо, че промяната уж продължава. Това ще видим. 

Вниманието обаче вече не е към Борисов и той много страда от този факт. Все пак е бивш. Даже и Марк Зукърбърг го разбра. Време е да го разбере и Борисов.

 

Джесика Вълчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 18762 |04.09.2020 Журналистът Г. Милков: Светът разбра, че у нас има голям проблем. Правителството има проблем. Хората имат проблем . 22| 14881 |17.03.2019 Д. Бобева: Вицепремиерът Дончев след 8 г. разбра, че структурата на икономиката е лоша . 1| 7404 |14.11.2012 Зукърбърг наднича и под чаршафите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads