Реклама / Ads
23| 46207 |14.01.2022 ГЛАСЪТ

Борисов да спре с глупотевините и да гледа сръбска телевизия

.
Борисов и Вучич: на живо и на картина...
Бившият премиер Бойко Борисов се изокал за протеста на „Възраждане“. Разбира се, изтъкнал себе си, а на сегашните управляващи казал: Видяхте ли сега? Казвах за ”Възраждане”, ама кой да слуша. Нещо от този сорт. Не смее обаче да каже, защо депутатите му мълчаха като риби и мигаха объркано, когато в Парламента се четеше Декларацията на коалиционните пертньори за оставката на Гешев.
 

Цацаров вече е пътник. Следва го Иван Гешев. Трябва някой да каже на Борисов, че е изпаднал от каруцата на властта и няма връщане.

Време да спре с видео изявите и да превключи на сръбска телевизия. Но не на любимата му турбо чалга, а на новините. Така ще узнае, че там провеждат референдум за реформи в правосъдната система. Сърбите настояват прокурори и съдии да се избират и издигат според качествата и морала, а не чрез партийни квоти, както у нас правеше Борисов.

 

Ще научи също, че в Сърбия са възстановени всички разрушени от бомбардировките преди години мостове на Дунав и Сава. Построиха и магистралната отсечка от Ниш до Калотина, която грее като слънце. През това време Борисов и шайката окрадоха милиони от „Хемус“, а отсечката от София да границата със Сърбия още не е готова.

През 2021 г. западната ни съседка е изнесла най-много храни на глава от населението в цяла Европа – за над 10 млрд долара. България е последна по този показател, въпреки членството в ЕС. Белград отчете най-висок ръст на икономиката – над 8%, ние сме доста назад…

 

Сърбите произвеждат десетки хиляди коли Фиат в завода, който преди двайсет и няколко години бе разрушен. Борисов се снима с цехчета за стопове.

 

През управлението си Борисов завлече България на дъното по всички показатели, определящи стандарта на живот. Българите сме най-бедните и най-умиращите в ЕС. Намаляваме като население най-бързо в света. Но сме първи по корупция.

 

Борисов, спри да ломотиш, скрий се в зайчарника и гледай сръбските новини. Дано ти стане неудобно поне веднъж от злините, които причини на нацията.

 

Емил Азар

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 16929 |12.01.2022 Първанов, пръв антинатовец, по самохвалство надмина Борисов . 20| 18719 |10.01.2022 Шефът на Булгаргаз се държи като човек на Борисов, гледащ към ареста . 29| 29154 |08.01.2022 ГЕРБ и Борисов са терористи по силата на негов подпис в Лондон . 36| 57548 |04.01.2022 Зависими от Борисов ченгета му докладват всеки ден. Време е за голямата метла!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads