Реклама / Ads
0| 6151 |03.06.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Дете нахапа друго в детска градина

.
Дете на година и 8 месеца беше нахапано в детската ясла. То е с рани и синини по цялото тяло. Родителите на малката Никол разказват, че от детското заведение, което посещава момиченцето, се обадили, за да им кажат, че тя е претърпяла ”лек инцидент” - била нахапана от друго дете, съобщи Би Ти Ви.
 

Родителите попитали дали има нужда да я вземат и заведат на лекар. От яслата им казали, че няма нужда. "Обадиха ми се от детската градина и ми казаха, че детето е претърпяло лек инцидент, имало две момченца, които били доста агресивни и били нахапали детето. Отивам в 5 ч. да си я взема и не мога да повярвам какво ми виждат очите, и казвам: „Как можахте да не ми се обадите, това дете в този вид да седи тук, нали беше всичко много леко и със слаб инцидент”, каза майката на Никол Мария Маркова. Родителите заявиха, че ще потърсят помощ от Шесто районно полицейско управление. Ще търсят съдействие и от съдебна медицина, за да се направи преглед на Никол. Лелята на детето заяви, че вчера е видяла малакат Никол в изключително тежко състояние:" Едва ли това, което му е причинено е от дете, съмнява ме, къде са били госпожите в мометна, в който се еслучило това". И добави, че днес ще извадят медицинско и ще потърсят госпожата, която е предала на майка му детето. Брутално е това, което видях и ще търсим отговорност", категорична е тя. Майката на детето смята, че се касае за нараняване или ухапване по жесток начин. Не ми е проблем това, че детето реве, или това, че има конфликт между дечица, но не вярвам, че е нормално да се случва това. Обадиха ми се чак след края, промили са и раните и тогава ми звъннаха. "Никол е като нормалните деца, нито реве много, нито създава някакви проблеми. Има 22 деца в тази ясла, ако не могат да се грижат за тях, да намалят броя им", казва майката.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6507 |16.08.2015 Шофьори: Пътека е новият път между Черноморец и „Градина” . 0| 5908 |07.07.2015 П. Иванов пред Фрог: Първи сме в Европа по детска смъртност, водим класацията по самоубийства в света . 0| 6242 |18.03.2014 ЧЕЗ дари и офис обурудване на детска градина в Перник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads