Реклама / Ads
0| 14775 |22.03.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Диана Дамянова: Тръбата, драга ми Сийке!

.
Диана Дамянова
Държавната Булгартрансгаз строи турски поток. Това е една струваща милиарди тръба, известна с това, че обслужва само и единствено Сърбия и Унгария и че е истинска екологична трагедия за България. Тя не доставя нищо, ама абсолютно нищо до Северна България, но пък я замърсява изключително яко.
 

Построена е със средствата на българския данъкоплатец за рекорден в историята на българското строителство срок. И изцяло за сметка на други проекти, които биха били наистина полезни на отечеството.


Та, възложителят е толкова доволен от извършените от изпълнителя /странна руска-турско и друго фирма/, че се разплаща с него светкавично и щедро.
Изпълнителят е толкова доволен от действията на възложителя, че го възнаграждава /това във видимата част, щото в невидимата трябва прокурор/ с автомобили лукс категория, тип джип. Да си джипкат, че така е прието в държавата.


Джипка си и един от управителите на това нещо Булгартрансгаз, който вероятно има високата компетентност да е съпруг на другото нещо, което се нарича условно PI AR SEVI, както научаваме от драгия ти подопечен.


Мисля си, че преведено на всеки друг език /освен на руски и на еритрейски/, когато един изпълнител на държавна поръчка /който е сътворил екологически дизастър/ възнаграждава своя възложител, то това се нарича КОРУПЦИЯ и нищо друго. И с него се занимават прокуратури и съдилища.


В нашата държава то се нарича ДОБРО ДЕЛО, щото то така си е редно да текът взаимоотношенията между възложители и изпълнители, а прокуратурвата го гледа с благ поглед. И джипчицата си стои в гаражчето на къщичката за няколко милиона, която също не е разследвана от същата тази прокуратурва.


Прокуратурвата нещо? Щото това да платиш с частните средства на българските граждани за да построиш тръба в интерес само на други държави май се нарича национално предателство. И се наказва тежко? Отделно "усвояването" на държавна пара.
Министърът на енергетиката, нещо? Да научим срещу колко пари и при какви компетентности онзи съпруг си джипка и до кога?

 

Пиар експертът Диана Дамянова, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 47284 |18.08.2021 Дамянова: Цялата помия на обръчите удря Кирил Петков и Асен Василев, туловището иска да тъпче . 20| 11867 |04.06.2021 Диана Дамянова: Борисов и стотинка не е вземал от Божков, той си плащаше в евраци . 14| 11949 |03.06.2021 Диана Дамянова: След удара срещу Пеевски, Борисов губи близо една трета от богатството си . 50| 37312 |06.05.2021 Диана Дамянова: Докато гледате самолетчета, те ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads