Реклама / Ads
30| 34789 |15.11.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Ген. Шивиков: Задава се цунами на политическия хоризонт

.
Димитър Шивиков
Не плашете народа и не се опитвайте за пореден път да го заблудите, политически мекерета! Не сте народни представители, а представители на олигархията. Кажете на народа какви бонуси си гласувахте за празниците, а не с тези жалки суми да се подигравате с пенсионерите!
 

Как цените на горивата тръгнаха надолу, като твърдяхте, че правителството не може да се меси в ценообразуването!? Това не е ли картел? Защо през 2013 година протестите бяха справедливи и не нарушаваха гражданските права на останалите граждани, а днес са незаконни и неоснователни!? Защо посягате на майчинството и полагащия се отпуск за отглеждане на дете? Кога ще излезе истината как днешните бизнесмени – олигарси придобиха тези активи от всички цветове на политическия спектър? Акосе докаже, че са почтенни и способни да им се дава властта и за една година да подобрят живота на народа, ако ли не конфискация на имуществото и парите. Кога изпратените слуги на народа в парламента и правителството ще се откажат от екстрите и да заживеят като народа!? Не се опитвайте да управлявате със злоба и ненавист към народа! Народът е този, който ще реши кой и до кога ще го води по пътя на благоденствието, а не по пътя на гибелта му.

 

Излезте сред народа, за да чуете истината, но не заобиколени от охрана и политически проститутки! Не привиквайте хората по полицейските управления, за да ги плашите! Народът протестира, защото през последните 29 години го превърнахте в скотове, защото повече не ви вярва и не ви иска. Защото политиката се прави на тъмно в чужд интерес.

 

Кога ще се ограничи влиянието на чуждите НПО!? Имате ли морал, чест и достойнство, за да се оттеглите от властта!? Въпроси, въпроси, на които не са дадени отговори. Настана времето, когато ще бъдете изметени от политическата сцена. Задава се цунами на политическия хоризонт, което ще премине от протест, бунт и революция до пълната победа на демокрацията. Новите българи идват, за да посочат отговорите на въпросите на изтерзания български народ. За България и народа ни! С Бога напред до победата, сънародници!

 

Димитър Шивиков

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 27443 |26.07.2018 Ген. Шивиков: Обвиниха ме дори, че почитаме Апостола в района на поделението . 1| 14633 |28.09.2016 Коритаров за Фрог: Лельо Пено, задава се заплаха за мира . 22| 5646 |17.06.2015 Ген. Шивиков: Напускам армията с чест и огорчение . 9| 9456 |23.06.2010 Цари отчаяние, задават се самоубийства

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads