Реклама / Ads
0| 5517 |18.07.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Камелия Тодорова: Политиката се оказа мръсен жанр

.
Камерия Тодорова
Исках да видя как ще се вържа в такава обстановка като в „Биг Брадър “. Другата причина е финансова. Мисля, че всеки влиза в предаването за това. Бих влязла в телевизионно предаване и сега, но никой не ме е викал. Това каза Камелия Тодорова по НТВ.
 

Ето какво още сподели именитата изпълнителка за живота си: Знам, че имам съзнание и съм честен човек, за това се включих в политиката. Но разбрах, че  за да се занимаваш с политика, не се иска да си честен човек. В България всеки се чуди как да използва другия и никой не иска да си плаща за работа. Разочарована съм от политиката, оказа се мръсен жанр. Вид спектакъл , в който всичко е много нечисто.Исках да се занимавам с образование и социални проблеми. Можа 5 часа да говоря за това какво  не се прави за образованието. Защо младите хора плащат непосилни такси за учене? Бойко Борисов не ме е извикал, за да ме пита за това.

 

Борисов го познавам, надавам се някой ден да ме покани на разговор. Когато ми казаха, че ще става министър-председател казах, че се надявам да има добри съветници и добри министри. Но както се вижда, всеки път в политиката се избират хора с връзки. През 90-те години много неща не бяха изчистени от миналото . Те и сега са си проблем, това не е демокрация. Борисов измина много труден път. Първото нещо, кото  му помага е, че е спортист.  Той има дисциплина, знае как да се себеуважава . И аз мечтаех да съм пожарникар, живеех като малка до пожарната. Трябва да си организиран и много отговорен. Истината е, че  нямах много пряк допир, когато беше гард на покойния ми съпруг. Това беше по време на първото ми идване от чужбина.

 

През 90-те години, когато имаше СДС , трябваше много внимателно да се подберат хората. Една Унгария не позволи бившите комунисти да влязат в политиката. Като отидох в СДС , видях само ченгета , това ме учуди. Оказа се, че това са и хората, които много ме мразят за това, че съм избягала.

Щом се върнах разбрах, че хората не ме бяха забравили. Но когато трябваше да остана, ми беше трудно да започна работа. Една част от музикантите ми казваха, че съм рок певица и не ставам за този клуб. Други ми казаха, че съм джаз певица и  не ставам за друг клуб. Трябваше да се наложа. Имах амбицията да докажа, че съм част от народите. Граматиката на тези езици е в друг ред, глаголите са на друго място. Учила съм всичко с музикално ухо. Отивам за една седмица  Русия и съм започвала да мякам. Хората не са свикнали да говорят за другия хубави неща. Тук повечето са негативни . Защо трябва така да е?!

 

В Солун на един фестивал реших да избягам. Чувствах се притеснена,  когато се срещнах с мъжа ми, той ми каза: „Тръгваш веднага“. Имак  концерт на другия ден и ми беше много трудно да взема това решение. За близките ми имаше последствия. Брат  ми беше уволнен. На баща ми не му даваха работа, беше преводач. Майка ми работеше като медицинска сестра в поликлиника и не я съкратиха. Те не знаеха, че ще се случи това с мен. Никой не може да ме спре, като реша нещо, го правя. Това е едно от най-трудните решения. Харесвах мъжа до мен, но не исках да си родя децата тук. Най-щастливият ми момент е, че родих на това място, беше  като по филмите.

 

Стефан Данаилов е изключително горда личност. Ако съм на негово място, ще ми бъде много трудно , ако хората да се отнасят състрадателно с мен. Играта ми с него във филма „Търновската  царица“ беше школа за мен и изключително приятелство.

Самата аз имам 14 прераждания, в 9 съм била мъж. Като малка бях футболистка , чупих си носа няколко пъти, защото ме слагаха на вратата. Бях 12 годишна, баща ми ме водеше често на кино. До 12 годишна учех френски, спрях и започнах да уча английски. Сигурно имам англосаксонско потекло, защото на гледане ми казаха, че нито веднъж не съм се раждала в България и съм била пълководец, умирала съм на полето. Дъщеря ми има 7 прераждания в България и само 4 в чужбина.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5476 |18.03.2015 Ни вест ни кост от изчезналата Камелия . 4| 5670 |16.03.2015 Търсят под дърво и камък 15-годишната Камелия . 21| 6246 |08.02.2015 Кольо Колев: В геополитиката играем роля на магарето . 0| 7368 |08.05.2013 Валя Ангелова, София: Политиката има нужда от хора с голямо сърце

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads