Реклама / Ads
7| 5477 |18.03.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Ни вест ни кост от изчезналата Камелия

.
Няма никакви нови за изчезналата във Видин на 10 март камелия Цветанова.Тя не се е обаждала нито на майка си, нито на вуйчо си, нито на някой от училището и приятелите си. Версиите за изчезването са различни - бягство в Испания при баща й, бягство с по-възрастен мъж, отвличане за проституиране извън страната и криене на инат на майка й.
 
По БНТ майката Валя Въкова каза, че още няма никаква информация за момичето.Тя каза още, че Камелия няма международен паспорт.Въпросният ден се поскарали малко, защото тя искала да отиде на рожден ден на по-голямо момче в града.Други скандали нямали. като се разсърдела 15-годишното момиче заплашвала, че ще замине при баща си в Испания. Като и минавало казвала, че не би изоставила майка си и брат си.

За желанието да живее с баща си в Испания Камелия споделила с психолога и училищния педагог в професионалната гимназия “Михалаки Георгиев”, където учи. “Често пъти, когато родителите са разделени, детето иска да отиде при другия, особено ако този, при когото живее, му налага ограничения. Възможно е точно това да е подхранвало желанието на Камелия да замине при баща си”, коментира неин учител.С психоложката тя имала разговори за закъснението си за часовете в училище.

Приятелка на Камелия я призова: „Моля се само да е жива и здрава! Ако гледа телевизия, нека се върне“.

„Моля ти се, Ками, прибери се, мамо. Поне се обади. Да знаем, че си добре! Всички се молим тя да е добре, да ни даде знак, че е жива“, каза през сълзи притеснената майка.

Припомняме, че на 10 март сутринта Камелия излязла от дома си, за да отиде на училище. Така и не стигнала до гимназията. Затова оттам се обадили на майка ѝ, за да се поинтересуват защо отсъства. Така Валя Въкова разбрала, че момичето е изчезнало. Девойката вероятно е взела спонтанно решение да не се прибере вкъщи, а не е планирала бягство, защото не си е взела нито дрехи, нито пари. Прекият повод за това е отказът да я пуснат на рожден ден.

Миналия понеделник вечерта тя казала, че в петък иска да отиде на рождения ден на приятел, но майка ѝ категорично отказала. Последният разговор между двете бил на другия ден, във вторник сутринта - докато Камелия се гримирала, майка ѝ я подканила да побърза, че ще закъснее за училище. Отговорът на момичето бил: “Аз ще ви побъркам вас.”

“Вие, ако познавате заведенията във Видин и знаете къде какви хора ходят, ще пуснете ли 15-годишно момиче на рожден ден на по-голям младеж в нощна дискотека”, пита вуйчото Калоян.

Междувременно издирването продължава, като се проверява всяка следа. Различни хора съобщили, че в петък са я видели в заведение в кв. “Калето” и в района на замъка “Баба Вида”. От днес се разпитват и съучениците от предишното ѝ училище СОУ “Цар Симеон Велики”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5036 |18.03.2015 Кабинетът избира новия председател за българите в чужбина . 2| 5859 |17.03.2015 Адв. Николай Хаджигенов: С "Поправката КТБ" властта замита кражбите си . 15| 5375 |17.03.2015 Да не би да искате да живеете в страна като Русия? . 6| 6655 |17.03.2015 Адв. Хаджигенов: В разграбването на КТБ властта взе дейно участие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads