Реклама / Ads
3| 9880 |18.12.2013 НАРОДЕН ГЛАС

„КОЛЕДА СИ ТИ!“-дари храна, помогни на многодетно българско семейство

.
Малки и големи всяка година с радост посрещат Коледа. Навсякъде има най-различни цветни украси и светлини, отрупана трапеза и купища, купища подаръци. Но освен това, на този ден си припомняме непреходните и същностни неща от живота, спомняме си, че животът е пълноценен, когато не само консумираш, но и даваш.
 

На фона на коледното окичване и препълнени молове, изпъкват и контейнери, от които стърчи изхвърлена храна. А някои хора едва слагат залък, за да заситят глада си.  Затова Национално движение „България си ти!“ те предизвиква - подари надежда за празниците с инициативата „Коледа си ти!“. Движението организира кампания за събиране на средства за закупуване на хранителни продукти за празничната трапеза на многодетни български семейства (не само за тези, които са „под крилото“ на Движението, но и други). Целта е да върнем надеждата на българите и да не остане празна трапезата на клетите майки и татковци, надарени с много деца в навечерието на Рождество Христово.
В пакетите, ще сложим хранителни продукти от първа необходимост, които ще разнесем лично до домовете на нуждаещите се, непосредствено преди Бъдни вечер. В инициативата ще участват известни личности, учредители и членове на „България си ти!“.
Инициативата се осъществява по програмата „Подкрепа за многодетни семейства“. Тя цели оказване на конкретна материална и морална помощ на многодетни български семейства. По нея се осъществяват организационни дейности и се съдейства за решаване на битови, социални и трудовоправни проблеми на български граждани от многодетни семейства,  както и на проблеми свързани с образованието на техните деца.

Ние интерпретираме добрината като основен дълг на човека и я поставяме наравно с човешките и граждански права и свободи. Защото гражданите освен права,  имат и задължения към своята държава и към останалите членове на обществото. Тяхно основно задължение е да създават и творят добрини. Ние сме убедени, че трябва да действаме, вместо да стоим и да чакаме „доброто“ да се случи от само себе си! Ние помагаме дотогава, докато има нуждаещи се!

За контакти: 0886 555 559 или e-mail: bulgariasiti@gmail.com
IBAN: BG13STSA93000020706446
IBAN: BG51STSA93000020344825

С ВЯРА И НАДЕЖДА В ДОБРИТЕ ДЕЛА И НОВИНИ,
НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „БЪЛГАРИЯ СИ ТИ!“
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5508 |18.12.2013 Подаръци срещу целувки за малчуганите в Хасково . 25| 6493 |17.12.2013 Набирането на подаръци още продължава . 0| 5845 |17.12.2013 "Подари Коледа" има за цел да накара хората да се замислят . 12| 6307 |16.12.2013 "Подари Коледа" зарадва деца от Стара Загора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads