Реклама / Ads
9| 12260 |25.01.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Колтуклиева: Корнелия като каже Бъ, трябва да каже и Цъ

.
Соня Колтуклиева
“Заедно можем да отхвърлим авторитарния режим на Борисов”, отсича Нинова по повод скандала с обвинението в ”пране на пари” срещу Йончева.
 

Обаче, Борисов не е искал сваляне на имунитета на Йончева. Цацаров е. Борисов не е повдигал обвинение на Йончева. Цацаров е.

 

“Изпълнителната власт използва част от съдебната за политическа репресия”, казва Нинова. Тази част от съдебната власт, която се сношава с изпълнителната власт в поръчкови обвинения, има ли си име?

 

“КТБ е ярък пример за задкулисие, сливане на власт и пари, на мафия и управление и истинските виновници няма да бъдат разкрити и наказани”, твърди Нинова. Така е, безспорно... Но, след като вече има Обвинителен акт и обвиняеми по делото КТБ, защо лидерката на втората политическа сила не посочи кои са “истинските виновници”?! Обвинителният акт е писан под надзора на Цацаров и Гешев. А сред разграбващите активите на КТБ по медиите се сочат имената на Делян Пеевски, Александър Сталийски, Бисер Лазов...; Биволъ разкри, че адвокатът на Пеевски Александър Ангелов е собственик на офшорката “Виафот”, която иска да заграби военните заводи Емко и Дунарит, на чиито работнически протести председателката на БСП беше.

 

Преди Елена Йончева под ударите на прокуратурата попаднахме Огнян Стефанов и аз. От 4 години вече ни тормозят. Но ние сме сами. Нямаме партия зад гърба си. Добре, че Елена е депутат, та ще има политическа закрила. Добре е, защото е великолепен журналист и смел човек. Бог да я пази! Това, което я очаква си е доста страшно. Огнян Стефанов и аз минаваме по този път и знаем какъв малък ад е, семействата ни също знаят.

 

И въпреки репресиите и медийната помия не се плашим да произнесем всички имена. Макар да нямаме депутатски имунитет.

 

Соня Колтуклиева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6152 |23.01.2019 Вени Марковски: Да разследват журналист като Йончева е падение на Цацаратурата . 8| 16107 |22.01.2019 Колтуклиева: Тази глутница ще бъде разбита . 8| 7920 |12.01.2019 Харалан Александров: Ромите живеят като племе и там насилието е легитимно . 1| 9767 |07.01.2019 Весислава Танчева: Прокуратурата си събира доказателства, като претърсва канторите на адвокати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads