Реклама / Ads
0| 65581 |12.06.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Лена Бориславова отговори за компромата с премиера и на Слави

.
Източник: Евроком
Кирил Петков е най-диалогичният човек, който до скоро можеше да споява тази коалиция. Изборът за гуверньор на БНБ беше ключов. Тогава видяхме кой е коалиционният партньор, който тропа по масата и казва: ”Тази личност или никоя друга”. Това каза началникът на кабинета на премиера Кирил Петков Лена Бориславова.
 

"Аз лично се обадих на Станислав Балабанов от ИТН дали да очакваме изненади на Министерски съвет от тяхна страна. Тогава 40 минути по-късно отговорът беше не. Но на Министерски съвет видяхме едно поведение от тяхна страна, което прилича на ГЕРБ в зала - блъскане на столове и демонстративно напускане", каза Бориславова.


"Продължаваме промяната" застава твърдо зад личността на Кирил Петков като премиер, но не за поста като пост, а защото той е превантивна мярка срещу корупцията. Да, вероятно Асен Василев като премиер и Кирил Петков като министър, също ще бъде същото", коментира тя


Човек никога не може да бъде подготвен за такава атака, но продължаваме напред. Когато ти дадат такъв сигнал, очакваш да ти предложат нещо, за да откупиш сигналите, но те знаят, че няма как да ни подкупят, каза още говорителят на кабинета.


Тя коментира и комплромата за нея и премиера: "Това беше регионално събитие с всички регионални лидери, с участие на Олаф Шолц и Шарл Мишел. Провеждаше се регионален форум. По друг начин можеше да се използва другият самолет, който е по-малък, но той се използваше от президента Румен Радев. Другият вариант беше да се пътува 8 часа с кола, докато държавата е в криза, и да се използва това време за нещо друго", каза тя.


"Когато жълтата медия се активизира, явно има защо. Разговаряхме и с близките хора до нас и имаме пълна подкрепа", допълни Бориславова.


"Би било безотговорно да се впуснем в избори в точно този момент", завърши тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9626 |03.03.2022 Магдалена Абаджиева: Да махнем паметника на Вазов пред ”Света София”. Тежко му е да ни гледа! . 6| 14486 |07.02.2022 Конституционният съд може да даде зелена светлина на ново искане за отстраняване на Гешев . 11| 6526 |10.06.2021 Адв. Величков за Фрог: Кьовеши ще пита каквото трябва. Друг е въпросът какви отговори ще получи . 20| 10819 |14.05.2021 Елена Гунчева: Калинката е хищен дзвер!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads