Реклама / Ads
68| 8463 |16.02.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Ляков: Наградата на Доган да се казва Рачко Пръдлето!

.
Ахмед Доган
Ахмед Доган / дългогодишен агент на ДС с псевдоними „Ангелов”, „Сергей”, „Сава”/ получи знака за лидерство „Стефан Стамболов” от Димитър Иванов /последният началник на шести отдел на Шесто управление на ДС/, който ръководи Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда /отбелязвам само че силата на Доган е корупционната среда/. Това написа д-р Панайот Ляков в своя статия, предоставена на Фрогнюз.
 
Място на събитието – явката „УниБит” или Университета по библиотекознание и информационни технологии, чиито съдържател Стоян Денчев, наречен ректор, е бил агент „Симеонов” от Второ главно управление на ДС. Както се вижда мероприятие на обновената и възродена Държавна сигурност, укрила се зад научна фасада.

Да се смееш ли, да плачеш ли на тази пародийна акция за „изсветляване” на господаря на обръчите /и на мадам В., на Кънчовците и прочие медийни мекерета/ и на векторите, стратегът на националната контрареволюция, отрицателят на ЕС, повелителят на колективното тяло, пазачът на телепортала, дълбинният „мислител”, изпаднал в морфичен резонанс и в меноцикъл с ускорен темпоритъм. Най-точно, изпаднал в пиянско бръщолевене с наукообразна терминология / да се дивят баламите, в господарството на слепите едноокият е цар/.

 

Гаврата с паметта и делото на революционера и държавника Стефан Стамболов е не само че лилипути се кичат с името на исполин. Безродните крепостни на комунизма цял живот слугуваха на руската империя /маскирана като СССР/, ближеха ботушите и се кълняха във вярност на чужд господар, забравили род и родина. Много отдавна те предадоха Стамболов, най-яростният и непоколебим защитник на националното достойнство и независимостта на България. Той се изправи срещу Русия и неспирните й домогвания да покори освободената държава, превръщайки я в Задунайска губерния  / цитат на Стамболов: „Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал – Съединението” . Не искаме да упоменаваме тука всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество”. / И беше убит с азиатска жестокост, наказан за патриотизъм.

 

Кощунство е комунистическите номенклатури и агентури, които се държаха като кореннопреклонно наведени крепостни и блюдолизци пред съветските началници да мърсят святото име на Стефан Стамболов. Фалшив е техният патриотизъм, приемал безропотно българската политика да се диктува от Москва, а държавната сигурност да се управлява от съветски другари с кабинети в родното МВР. Всъщност цялата кариера на тези гръмогласни днес офицери и агенти е била в служба на  руската /съветската/ империя, от която те искаха да станат част. Няма данни някой от ДС да е възстанал срещу решението на националните предатели, начело с Тодор Живков, да станем 16-та съветска република /”Де юре”, тьй като си бяхме „де факто”/. Къде бяхте тогава измислени патриоти, защо не защитихте като Стамболов това газене на българския национален интерес?

 

И да напомним колко чисти и добри българи, истински родолюбци, избихте без съд и присъда и посмъртно ограбвахте и преследвахте до девето коляно. Унищожихте ума и съвестта на българската нация и ако Стамболов беше жив щяхте да го ликвидирате като изменник и противник на чуждата, безчовечна идеология  и поробването на независима България.

 

Но вие и така го убихте за втори път, кичейки се с неговото име и раздавайки знака за лидерство на  верни другари – агенти, номенклатури, клати… и тути кванти. Тук подборът е тежко некомпетентен, защото единственият критерий е заслуги към комунистическата власт. Не би било и другояче – лидерството не е лъжица за всяка уста.

 

Псевдонаучната общност, укрепила се в новата явка „УниБит” на възродената ДС, е формирана и израсла в диктатура /с двете „звезди” Стоян Денчев и Димитър Иванов/. Те са възпитаници на социализъма  - най-добрата школа в света за професионални измамници - в лъжата са ненадминати, скриват ти не шайбата, ами цяла шайка бандити /особено ако са откраднали европейски пари, иди ги дири – вся власт ги пази/.  В тази отровна среда: без свобода, с класова йерархия , поттискане на личността, терор над инакомислещите и партиен диктат е абсурдно съществуването на  лидерство. Та то е преди всичко свобода – да се наложиш, да водиш, да мотивираш, да твориш, да пресичаш граници – кой ще ти позволи в номенклатурното царство да станеш принц, принцовете се раждаха с петолъчка на челото. Уравниловката сечеше като с гилотина умните и непослушни глави. Тъй наречените ръководни кадри, назначените „лидери” слушкаха, папкаха и крадяха, доколкото можеха, чужди идеи и технологии. Те имитираха и копираха, затова сме изостанали с десетилетия от свободната западна цивилизация. Диктатурата ражда сатрапи, които са компетентни в насилието, лъжите и предателството. След тях остават интелектуална нищета и много дългове, опустошена душевност, деформиран бит, екзекутирани ценности. Докато лидерите преобразяват организации, общности, държави и въодушевяват хората за велики дела.

 

Та тези „научни” лилипути, рожби на социализъма, са дълбоко некомпетентни по отношение на лидерството и няма как да го оценяват. Те не могат да различат истинския лидер от фалшификата и ръсят „бисерни” аргументи като „умница”-та Шаренкова, оценила приноса на милионера „Сава” като инструмент на властта: „Убедена съм, че и историята ще му го признае тъй като поддържането на българския вектор в турската общност е много важно.”. Това е експертизата спрямо лидерството в  общността на Гоцетата, „петата колона” на Русия, безчинстваща в незащитената територия, обозначена като България. Любимото им занимание е чрез арсенала на славната борческо-доносническа школа да упражняват системен терор, контролирайки и манипулирайки медиите. И по соцтрадиция  да се награждават с медали, звания, знаци  верни бойни и бизнесдругари, поети - въздухари,  медийни агитатори, партийни арендатори, лобисти и политартисти – жонгльори, акробати, илюзионисти и най-вече  имитатори. Затова отличиха при явното отсъствие на лидерство и дребният комунистически агент „Гоце”- верен  прислужник на руските интереси  и  омърсиха делото на Стефан Стамболов – велик български  лидер и противник на руския национален интерес да покори България.

 

Да заклеймим второто убийство на Стамболов чрез награждаването на мекерета и имитатори, предали българската кауза и да препоръчаме на лилипутите от явката „УниБит” да използват за своя фалшив знак друго име, примерно на Рачко Пръдлето. То е достойно за дейността им. Не докосвайте повече с мръсните си пръсти светинята Стефан Стамболов!   

 

Д-р Панайот Ляков          

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 10272 |16.02.2016 Проф. Пантев за Фрог: И Хитлер и Сталин са били лидери, сега и Доган . 9| 5168 |05.01.2016 Ген. Атанасов: Мероприятието "Доган-Местан" е на сарайско-библиотекарската групировка . 24| 6964 |24.12.2015 Учител: Рождество е! Стига с тоя Доган и ДПС! Засрамете се! . 15| 10316 |07.10.2015 Цветан Василев: Доган ми каза, че е късно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads