Реклама / Ads
5| 14276 |15.11.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Лидерът на БОЕЦ: Брюксел знае ли, че у нас на власт са най-долните престъпници

.
Георги Георгиев
Десет години българите сезираме Брюксел със стотици сигнали за зверска корупция и източване на евросредства, за нарушаване на човешките права и превръщането на управлението в диктатура И РЕАКЦИЯ НЯМА.
 

Нямам нужда да ми казвате това, което ние ви казваме! Нямам нужда от статистика, а от действия. А вместо реални действия срещу управляващата ни мафия , Юнкер се целува и прегръща с Буда! И ако това ви е солидарността - МАЙНАТА И И НА НЕЯ! Докато в България хора плащат с живота си заради битката си с мафията и корупцията, еврочиновниците наливат милиарди в гушата на мафията ни и пишат доклади. МАЙНАТА ИМ И НА ФОНДОВЕТЕ ВИ! Те само направиха свинете ни още по дебели, мафията ни всемогъща, а народа чезне в мизерия със сто евро пенсии и двеста евро заплати, десет години след влизането ни в ЕС.

 

И какъв "мониторинг" правите, дами и господа бюрократи от Брюксел? Къде в доклада ви има и една дума за ЦУМгейт? За НДКгейт? За СТОКИРАНЕ гейт? За ДАИгейт? За ОГРАДАгейт? За БОКОВА-МИТРЕВгейт? За мракобесните промени в НПК? Какво мониторинговате? Куфарчетата, които Буда ви носи в ЕНП ли? А вашите данъкоплатци занят ли, че милиардите им отиват в джобовете на Пеевски и Буда, в джобовете на корумпирани боклуци и престъпници? Е, ще се погрижим да разберат.

 

И на българите имам да кажа няколко думи. Живеем в мутренска диктатура, управлява ни мафия, на власт са най-долните престъпници, които историят ни познава, които са способни да унищожат народ и държава само за да си осигурят личното богатеене и безнаказаност. И с това зло не може да се пребори някой друг, освен ние самите. Няма кой друг вместо нас да се бори за свободата ни. И няма кой друг да потърси отговорност на свинете за извършените престъпления срещу народа и държавата ни. Тази битка ще е жестока, защото мафията ще брани властта си докрай с цената на всичко! Тази битка ще се води на площадите защото нищо друго не дава резултати. Тази битка ще е между гражданите и мафията и ченгетата! Битка за живота ни, за свободата ни, за родината ни. За справедливост и възмездие.
БОЕЦ водим тази битка.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 9928 |15.11.2017 Брюксел безпощаден: България не е извършила докрай нито една реформа . 1| 4145 |13.11.2017 В Брюксел създадоха европейския отбранителен съюз . 3| 4468 |12.11.2017 И Брюксел въстана в подкрепа на Пучдемон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads