Реклама / Ads
2| 5662 |14.10.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Любо Кольовски: Агресивното бездарие Беновска е явление

.
Любо Кольовски
Някой ден това мое пусто любопитство със сигурност ще ме убие. И днес не ме напусна, та щракнах на ”Канал 3”, за да придобия визуална и аудио представа от така наречените дебати между Фандъкова и Манолова, ”дирижирани” от Беновска. Трите грации, ти да видиш! Особено агресивното бездарие Беновска.
 

Тя, Беновска, е явление.

Защото трябва да се изучава във факултетите, колежите и останалите техникуми и СПТУ-та по журналистика. Да се изучава в дисциплината "Как не се прави журналистика?". Беновска е уникална и неповторима!

 

Ако поведението й не беше толкова отблъскващо с нахалството си, Беновска би била трогателна с въпросите си, които все едно, че са извадени ог лексикона на някоя седмокласничка през 70-те години на миналия век, когато седмокласничките приличаха просто на седмокласнички, всичките тайно и явно влюбени в Стефан Данаилов и Ален Делон.


Казвам всичко това с ясното съзнание на индивид, който някога е учил журналистика не само в университета, но и при блестящи учители. Работил съм и в 16-17 редакции на разни вестници и следователно, мога да имам самочувствието на средно грамотен читател, слушател и зрител. Затова се чудя не толкова на Беновска, а на ония, които я допускат до ефир и безотговорно й позволяват да безчинства в публичното пространство и да сее омраза, ненавист и презрение между нормалните хора. Изключвам от този ред на мисли политическия слугинаж, на който е подчинена Беновска - това не ме засяга и не ме интересува.

 

Дори в известен смисъл Беновска е полезна за каузата на нормалните българи, на които им писна и от Борисов, и от ГЕРБ, и от цялата мизерия на политиката у нас. Всъщност, Беновска е събирателен образ на цяла кохорта глашатаи, слуги на ГЕРБ и пропагандисти на ненормалността у нас.

 

Любо Кольовски, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5667 |27.09.2019 Любомир Аламанов: Вие не сте академици. Вие сте срам! . 14| 18633 |06.06.2018 Соня Колтуклиева: Каква любов, а?! А всичките са марионетки на Пеевски . 16| 11550 |05.04.2018 Отец Боян Саръев за Фрог: Липсата на любов ни обезчовечва . 6| 12129 |11.10.2017 Любомир Аламанов: Испания показа на Стоичков, че трябва да спазва правилата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads