Реклама / Ads
16| 17564 |23.12.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Мая Шингова – представителят на АПИ, която счупи нагломера

.
Мястото на катастрофата Източник: бТВ
Петима души загинаха на надлеза между пазарджишките села Звъничево и Братаница. На Коледа техните близки и роднини няма да празнуват, защото ще ги погребват. Ранените ще лежат в болница. Но това не е важно.
 

Важно е, че фирмата, която не е опесачила ледения участък не е виновна. Дори нещо повече – вършила си е перфектно работата. Не е Батман че да бъде навсякъде, нали? Освен това няма как да е било заледено, защото от два дни не е валяло. Било е сухо. Е, имало е мъгла и тя може да е объркала положението, но не е сигурно и е маловажно. А и при мъгла не се опесачава – да знаете. Нямало пътен знак за ограничаване на скоростта? Е и? Всеки е трябвало да знае, че там тя е 50 км/час. Железни аргументи. И зад тях - Мая Шингова. Шингова, гордият шеф на Пътното управление в Пазарджик. Важна фигура. Експерт от регионален мащаб, който след тези изявления заслужава да бъде повишена. Цветанов, идват избори, помислете за този кадър. Само за 3 минути Шингова успя да оневини държавата, Агенция „Пътна инфраструктура“, фирмата „Пътища Пловдив“ и подизпълнителя „Еко хидро“. „Еко хидро“ и сами се оневиняват.

Изводите се налагат сами: жертвите сами са виновни за участта си. В потвърждение на това КАТ сигурно ще го докаже, че са карали с „несъобразена с пътните условия скорост“.

Българските граждани по традиция са виновни за всичко гадно, което им се случва. Безразсъдни самоубийци. Сигурно завиждат на всички, които заемат важни постове и се грижат за държавата, за нейния просперитет.  

Г-жа Мая Шингова заслужава награда. Заслужава също на Бъдни вечер да й се падне паричката от питката и да празнува спокойна със семейството си. Тя изпълни своя дълг! Поддържала е перфектно надлеза, поставила е осветление, контролирала е поддръжката. Отличник. Слабаците не успяха… Статистиката ще отбележи, че сме намалели с още петима…

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 23032 |28.11.2018 Асен Йорданов: КПКОНПИ да провери вилата на Сариев, на която Горанов е видян от екип на Фрог . 9| 19285 |17.07.2018 Печалната реч на Лозан Панов, която никой в Брюксел не чу . 3| 15741 |28.06.2018 Само във Фрог: Представителят ни в ООН по правата на детето е дискриминирала деца с увреждания, реши КЗД . 2| 6507 |18.05.2018 Водещата Ива Дойчинова: Мечтая за България, в която мечтите нямат нищо общо с хазарта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads