Реклама / Ads
31| 13917 |23.01.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Николай Михайлов: Борисов е политическа аномалия, Радев - велико облекчение

.
Д-р Николай Михайлов
Бойко Борисов е една очевидна политическа аномалия и управлява по корумпиран образец, той има алтернатива в лицето на хора от т.нар. градска десница, които имат дарбата на идеологически наемници. Те нямат самостоятелна воля, даже са интимно осрамени да бъдат патриоти.
 

Те са хора, които изначално работят за собствената си кариера, доколкото са луксозни същества, но са и в непрекъсната връзка с посолствата на съответните страни, които суфлират модата на тяхното политическо поведение. От тези хора не може да се чака послание към националната ни общност, за да обедини този фрагментиран наш свят. Това коментира пред БНР д-р Николай Михайлов.


По повод президента Румен Радев той коментира: „Не мисля, че Радев може да бъде ефективна алтернатива. Опитва алтернативно говорене с променлив успех и някои недъзи... Той е велико облекчение и нещо подобно на дар, но политически България остава незащитена на този етап“.


Той изказа мнение и за обстановката в БСП: „Корнелия Нинова е заета с това да се справя с вътрешен враг. Остава като изолирана фигура с антураж, който бледнее около нея. Нинова срещу Борисов - това огромно популистко тяло, демагог с извратена дарба да съблазнява тези, които желаят да си спестят по-сериозно мислене, има малко шансове да го събори... Имам очакване българските либерали да станат либерали, защото сега са номинални либерали“.

 

Д-р Михайлова коментира и обстановката в САЩ: „Демократите в САЩ спечелиха властта, сега остава да я задържат... Либералното управление трябва да поеме претенциите на улицата... Това ще бъде труден мандат. Новото е, че либералната власт, основана исторически на принципа на толерантността и свободата, се решава на една зрелищна болшевизация. Това нещо се развива с ускорение, което плаши и което сигнализира глобално разпространение“. Това коментира пред БНР д-р Николай Михайлов.

 

Той каза, че не вярва „тази администрация на престарелия Байдън да продължи дълго“.

 

„Камала Харис е напрегната като пантера да скочи на неговия трон в първия момент, в който усети разколебаване на силата му и подгъване на коленете му. Това е жена, амбициозно, елитарно, либерално ориентирана, която обслужва големите корпорации. Тя е авангарден либерал, мощно интегриран сред тези, които не се нуждаят толкова да управляват Америка, колкото света... Войната срещу държавите ще се води от прононсирани врагове на държавата и от врагове на народа“.

 

 

Д-р Михайлов допълни: „Ние нямаме политически елит на разположение, който може да поеме риска да удържа равновесие между васалната позиция на нашата страна и достойнството ни да обитаваме национална общност. Съпротива срещу културно-реформистката програма на тези, които осезаемо ще почувстваме скоро, през бодростта на нейните клиентели, през идеологическите наемници и безполитическия обслужващ персонал, ще усетим добре, че тези хора, готови на безгранично послушание, ще трябва да ни поставят в режим на това, което те мислят за наше освестяване. Те ще ни предложат това, което се мисли в Америка, в Брюксел, с уговорка, че мнозинствата в Европа са силно резервирани спрямо ставащото в Америка...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5256 |19.01.2021 Николай Марков: Бият тъпани за икономически растеж, а ставаме все по-бедни . 5| 10683 |18.01.2021 Николай Стайков, АКФ за Осемте джуджета: Роднини на действащи магистрати влияят на съдебната система и прокуратурата . 12| 8033 |10.01.2021 Румен Гечев: Борисов се превърна в ходещо студио на ”Балкантон”, а къде е Мата Хари? . 55| 14093 |09.01.2021 Пощенска картичка на Борисов за 6 млн. или вместо лъв на герба - свлачище

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads