Реклама / Ads
20| 15277 |21.12.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Октай пред Фрог: Президентът и Доган говорят на един език, подготвят ни за следващия месия на ДС-мафията

.
Осман Октай
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е говорител и посредник на задкулисието, разбирайте ДС- мафията на прехода, на Москва и КГБ. Колкото и да се отрича силата на Доган, той продължава да е мощната маша на българското задкулисие още от времето на прехода. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
 

Силното оръжие, които използва Доган, е контрола върху етно-религиозния вот с помощта на цялата държавна и институционална машина.  Докато всички политически проекти на прехода изчезнаха във времето, ДПС и Доган ставаха още по-силни. Очевидно е, че ГЕРБ и лидерът й Бойко  Борисов, също продукт на това задкулисие, е  на изчерпване.  След реализирани три мандата, управлението му се превърна в остър  дразнител за обществото.

 

В традиционната коледна реч на Доган прозира подготовката за нов алтернативен проект на ДС-мафията. Той казва ,че не е време за предсрочни избори, защото ще се повтори статуквото, което на 100 процента съвпада с казаното от  президента Румен Радев. Това съвпадение датира още от септември т. г, със старта на новия политически сезон.

Забележете, че и двамата говорят за уличното напрежение, за  социално-икономическите проблеми, провокирани от статуквото. Коментират в един глас как сме прогонили младият ресурс на България и че още толкова се готвят да напускат, ако не се направи нов модел за управление. Бившият шеф на ДАНС и МВР и преподавател в Библиотекарския институт Цветлин Йовчев е нещатен съветник на Радев за всичко това.

 

Доган говори за програмно управление в рамките на това НС с мечтата си от 91-а година. А тя е  да се създаде правителство на съглашателство с  мафията или  100 процента правителство „ала Беров“. И забележете на квотен принцип, всички политически формации в състава на днешното НС, да имат представителство в управлението. Никога не съм подценявал Доган и търся отговор защо в началото на септември чрез своя говорител Мустафа Карадайъ той  лансира идеята за програмно управление. Ако това не се случи, тогава вече да се отиде на предсрочни избори, ни казват и двамата. Само дето в изказването си Доган си спестява тази част, убеден,  че е възможно да се направи това програмно управление.

 

  Изявлението на Доган  е подготовка за  управление на ДПС сред предсрочни избори през май, заедно с евроизборите. Доказателство, че те ще се случат е видно и от позицията на  главния прокурор Сотир Цацаров относно управлението на ГЕРБ и техните законодателни инициативи. Това показва, че обвинител №1  е в синхрон с позициите на Радев и Доган за подготовка за детронирането на Борисов и ГЕРБ. В следващият парламент след май догодина съм убеден, че  ще се окажат три формации- ГЕРБ, БСП и ДПС. По този начин ще се възстанови вече осъществен исторически проект на задкулисието през 91-ва година, когато СДС получиха 110 мандата, БСП-106, а  ДПС- 24. Въпреки решенията на ДПС за управление само и единствено със СДС и за забрана на БСП, само след една година, мафията реализира проекта „Беров“ с мандата на ДПС и БСП.  

 

Ситуацията днес е  аналогична. Подготвя се същият проект. ГЕРБ  може да спечели с малка разлика пред БСП. Но  БСП и ДПС могат  да направят мнозинство за управление с минимум 130 мандата. Под лозунга за измисленото програмно управление, те ще оправдаят поканата си към  ГЕРБ да участва с тях в това управление.  Още от сега се знае, че ГЕРБ ще откажат. Едно управление между БСП и ДПС ще взриви обществото много по-силно от времето, когато назначиха Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Това всъщност е част от плана. Благодарение на това възмущение, ще се отворят широко вратите за нов месия, който ще дойде отвън. На хората може и да им се стори, че става дума за нещо ново. Но всъщност този ход отново ще е според плановете на играчите от задкулисието.   

 

Този, който ще оглави уж новия  политически проект, ще е човек, живял 25-30 години в чужбина. Ще се намери един от „наследниците“ на, сталинки,  кристалини, симеондянковци и т.н. На практика се подготвя фалшив спасителен политически проект с докаран отвън пореден месия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 15384 |17.12.2018 Само във Фрог: Гласят директора на варненската полиция за шеф на СДВР, правят път на „Силиконката“ . 13| 28434 |07.12.2018 Албена Белянова пред Фрог: Шефът на АДФИ ме насилваше! Каза, че сексът върви със заеманата от мен позиция . 9| 15946 |05.12.2018 Майката на Десислава Иванчева: Ще пуснат дъщеря ми от ареста, но с краката напред . 15| 18149 |05.12.2018 Само във Фрог: Срути се част от ”Великата българска стена” до Малко Търново

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads