Реклама / Ads
0| 7476 |08.09.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Приключи Вторият балкански мотосъбор в Чавдар

.
Приключи Вторият балкански мотосъбор под мотото „Без наркотици, алкохол и агресия на пътя“ в софийското село Чавдар, съобщиха от Национално движение „България си ти!”.
 

„Всяка година правим събора на различно място, за да могат нашите гости да посещават повече красиви места от страната и по този начин да популяризираме България като туристическа дестинация. Ние организираме малък събор, с цел да укрепим приятелството с други мотоклубове от Балканите, като се надяваме хората да бъдат доволни и да се забавляват”, заяви председателят на софийския мотоклуб „Атрокс” Цветан Еремиев, който е организатор на събора.

Официалното откриване на мотосъбора бе дадено в петък след обяд с водосвет за здраве и безаварийно шофиране. След церемонията мотористите участваха в игри, народни танци, имаше концерт на група „Еталон” и караоке.
Най-атрактивна бе съботната програма. Тогава рокерите имаха възможност да се включат в игри с дърпане на въже, надяждане с палачинки, надлъгване с кебапче и др. По-изявените мотористи показаха своите умения в надпревара за най-бавно каране на мотор. Първенците в състезанията участваха в грандиозно награждаване в съботната вечер. Гвоздеят на вечерта бяха рок групите „Рока рола” и „Кросфайър”, които повдигнаха адреналина на максимум.

„Не за първи път съм в България, с много добри впечатления съм от вашата страна. Активно си партнираме с клуб „Атрокс”, който е един от най-уважаваните Балкански клубове в Сърбия”, каза Стоше Станислав, председател на сръбския мотоклуб “Белите ангели“. Освен мотоклубове от България, в събитието участваха и мотористи от Сърбия, Румъния, Гърция и други съседни държави.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6463 |04.09.2013 Чавдар е домакин на Втория балкански мотосъбор . 13| 10552 |12.05.2010 Приключи експедицията по следите на Първанов в Узбекистан . 34| 12759 |18.02.2008 Наказана ли е Сърбия за престъпления срещу балкански народи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads