Реклама / Ads
17| 8118 |03.11.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Репортер на Слави: Протестът ще победи! Той не се измерва в часове и дни

.
Станислав Балабанов
Протестът ще победи, той не се измерва в дни и часове, за да се докаже неговия успех. Това сподели в социалната мрежа Фейсбук репортерът на 7/8 тв Станислав Балабанов. Той е един от журналистите, които следят от близо всичко, което се случва в демонстрациите с искане на оставките на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев още от самото им начало.
 

Балабанов е твърдо убеден, че в държавата има твърде много недопустими неща, заради които всеки има право да протестира. Ето пълният текст на коментара му:

„Протестът не е нечия собственост. Той не се измерва в часове и дни, за да докаже успешен ли е или не. Протестът е заложен във всеки един от нас като начин за
несългасие и изразяване на гражданска позиция.


Докато мишките пируват по националните телевизии, защитавайки корумпирания, корпулентен, модел на управление протестът е важен защото:


Недопустимо е да гледаме танцът на братята роми в празното болнично отделение при положение, че има опашки пред вратите.


Недопустимо е да се завишава бройката „положителни” с хора, които дори не са си направили тест.


Недопустимо е да продължава гаврата с медицинските сестри и лекари, които работят за жълти стотинки.


Недопустимо е да чакаш 4 часа линейка, заради недостига им за сметка на милиардите изхарчени за стари изтребители и свалените дипломатически гащи в интерес на големите играчи.


Недопустимо е, повече от две години, майките на децата с увреждания да са на палатки в центъра на София, защото никой не ги чува. Имате ли представа как изглежда животът им?


Недопустимо е новият бюджет, нашите пари, да са предизборни.


Недопустимо е премиерът да го играе спасител за бизнеса, при положение, че по време на първата вълна от Коронавирус през март повечето хора не успяха да получат дори и кредити.


Недопустимо е ремонтът на асфалта по пътища и магистрали да излиза по – скъпо от строежа.


Недопустимо е зам. председател на Парламента да е Валери Симеонов, при положение, че и съдът доказа, че е в конфликт на интереси.


Недопустимо е да си ПКП. Заради достойнството и честта...


Недопустимо е и да си плащаш с пистолет и кюлчета.


Затова е и протестът. И той ще победи!“

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 11056 |05.12.2019 За пример! Депутати-патриоти се гаврят с репортер в Парламента /видео/ . 3| 6623 |30.08.2019 Франция да откаже разследване на Атанас Чобанов, искат от ”Репортери без граници” . 18| 10243 |25.07.2019 Илиан Василев: Протестът пред ВСС показа, че има енергия, контрапротестите са стара руска техника на Путин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads