Реклама / Ads
15| 12160 |03.12.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Съпругата на Лозан Панов прави на пух и прах Боян Магдалинчев от ВСС

.
Съпругата на шефа на ВКС Лозан Панов-Елисавета обвини представляващия ВСС Боян Магдалинчев, че казва неистини в телевизионен ефир. В писмо до медиите тя посочва:

До                                                                                                                                      Представляващия Висшия съдебен съвет                                                                                                               г-н Боян Магдалинчев

                                                                                                            София, 03.12.2018г.

Г-н Магдалинчев,

поради отсъствието ми от страната, реагирам със закъснение на Ваша телевизионна изява от изминалата седмица. В предаването „Още от деня“ на БНТ твърдите, че, цитирам:

 

„Аз няма да взимам отношение по това колко са основателни констатациите на Националната агенция по приходите, аз ще взема отношение по един друг въпрос, който на пръв поглед е второстепенен. Истината е, че НАП издирва г-н Панов 13 пъти. От момента на образуването на производството пред НАП, за да бъде уведомен. След това излиза ревизионен доклад....Той е подал електронен адрес за кореспонденция. Съобщенията очевидно не ги получава на електронния адрес, поради което НАП е била принудена да го търси на домашен адрес или на постоянен адрес, които са известни.

 

Дори по местоработата му, в това число и във ВСС. Излязоха публикации и това е известно. Това е по-странното, един председател на ВКС, може би е силно да кажа "се укрива" от държавни институции, които искат да му връчат съобщенията си. Това е много странно“.

 

„Истини“ като Вашите, г-н Магдалинчев, са превърнаха в една нормалност за публичността ни и затова считам, че ако и този път замълча, поредната би била възнаградена с дълъг живот. Тъй като по неволя съм свидетел на издевателствата и униженията, на които е подложен представителят на най-висшата ни съдебна инстанция Лозан Панов, легитимирани често като „проверки и санкции“ от страна на „държавни“ органи, включително и на тези от страна на НАП, най-отговорно публично заявявам, че Вие разпространявате невярна информация. Призовавам Ви да докажете по-горе цитираните Ваши твърдения, тъй като разполагам с документи за точно обратното. Не бих могла да допусна дори мисълта, че е възможно Представляващият Висшият съдебен съвет на Република България да си служи с инсинуации, за да преследва нелегитимни цели.

 

Ще използвам също така възможността да Ви осведомя за особеностите на общуването ми с органите на НАП и причините затова, защото Вие имате съществен принос към моя подход. От почти една година съм обект едновременно на проверка и ревизия от страна на НАП, като съпруга на Лозан Панов. До този момент нямам представа как изглеждат лицата на проверяващия екип, тъй като по мое желание успешно комуникираме само по електронна поща. Здравият разум изискваше да предпоставя, че след като според тези, които имат монопол върху „истината“ вече съм „убивала“, „ хулиганствала“, „мамила банка“, то в такъв случай едва ли „предлагането“ на подкуп, би ме затруднило особено. Впоследствие, разбира се, винаги ще се намери услужлив магистрат, който да "пренареди" съдебния състав, като например по делото на подбудителя към престъплението подкуп бивш следовател Петьо Петров, известен с многозначителния за магистрат прякор Еврото, за да се получи целеният съдебен акт. Надявам се, че с последния пример не издавам някоя от дълбоко пазените тайни за чадърите и зависимостите в съдебната власт, които Лозан Панов упорито отказва да разкрие пред Съдийската колегия на ВСС.

 

Убедена съм, без да съм наясно със семейния Ви статус, че на мое място г-жа Магдалинчева би постъпила по същия начин. В очакване да предоставите пред българското общество доказателства за Вашите твърдения оставам

 

С уважение към Институцията ВСС,                                                                                                                                                                    

Елисавета Панова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 25183 |15.10.2018 Спряха животоспасяващо лечение на съпругата на лидера на БОЕЦ . 9| 19174 |17.07.2018 Печалната реч на Лозан Панов, която никой в Брюксел не чу . 15| 11232 |29.05.2018 Лозан Панов: Горко на всеки, който смее да се противопостави на главния прокурор . 8| 6586 |13.03.2018 Доц. Лозанов: Сидеров трябва да последва съдбата на Антон Тодоров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads