Реклама / Ads
124| 10717 |17.06.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Ал. Симов: Извънземни горяха знамето на БСП

.
Александър Симов
Протестиращи подпалиха знамето на БСП, хвърлиха го на земята и започнаха да го тъпчат, а после изхвърлиха отгоре му чаша кафе, вестници и боклуци. Инициаторите обясниха, че това е в отговор на запаления европейски флаг на 9 май.
 

Журналистът Александър Симов написа:

Гледах как някакви извънземни се опитваха да горят знамето на БСП, а брадат хъш да съска, че искали не само оставка, но и съд за всички (абсолютно всички) комунисти в България и единственото, което си виках беше: "Момчета, къде бяхте преди изборите, бе? Защо се крихте, бе, мама му стара? - достатъчно беше два часа преди вота да го бяхте направили този номер и резултатът от изборите щеше да ви приседне като рибена кост в гърлото на Делян Пеевски". Трябва да се радвам, че България е пълна с идиоти - всеки път като проявя наченки на политическа депресия от блатото се появяват такива и ми припомнят какъв е смисъла на всичко. С други думи - благодаря ти, господи, за случайните идиоти, които пращаш на пътя ни :)))

В своя профил пиар експертът Нидал Алгафари коментира:

Днес група недоволни, вероятно и с право, се опитаха да запалят знамето на Българската социалистическа партия пред централа на партията! Със знамето се случи това, което преди години се случи с мавзолея! Много напън, много опити и ....!
Знак на какво е запалването на знамето? Опит да покажеш недоволството си? Ами само наличието на тези хора и скандиранията им пред медиите е достатъчно за постигане на целта. Другото е да обидиш и унижиш хората, които искрено вярват и милеят за знамето. Тези хора какви са? Бедни, отрудени, смачкани, бити, унизени, наши родители, братя и сестри, деца и съседи! И образно какво виждат очите ми! Тази група от скандиращи люде бъркат в раната злобно и се хилят в душите си в сарказъм! „Ето, вижте ме, АЗ голямата работа, поборника за свобода и справедливост извършвам голямо деяние в полза роду". Около него - героят, скупчено кискащи се, озлобени човечета се радват на това, че и те някак участват във великото дело на обиждането и унижаването! Дали им пука нещо на ръководителите на партията за същите герои? Гарантирам ви, че даже не са в сградата! Ръкопляскам на героите! Хвала им казвам! Голямата работа сте, даже в собственото си нещастие!

Политиката на ръководството на БСП вероятно не е най- доброто на пазара, но знамето не е на Дъбов и компания! То е символ за стотици хиляди хора, които вероятно и те недоволстват от грешките! - посочва още Алгафари в разговор с коментиралите поста му. Не мога да нарека озлобено кискащите се хора палещи знамето лумпени! Не бих ги обидил въпреки, че обиждат мен! А дали това е знамето на семейство Станишеви, предполагам, че и вие знаете, че не е! Но разбирам чувството ви за хумар. Деликатно е!, отговаря той на друг коментар и допълва: "Сергей не е пожарникар да го гаси. Освен това не мисля, че той трябва да отговаря за всяка простотия или лошо възпитание".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5808 |16.06.2014 Кандат-студентски бисер: Левски е кръгъл сирак . 0| 5478 |15.06.2014 На 16 юни е финалният кръг на Цветната олимпиада . 0| 5757 |14.06.2014 „България си ти!“ направи по-сладко ежедневието на бедни деца и възрастни хора . 0| 5514 |13.06.2014 ЧЕЗ подменя електромери

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads