Реклама / Ads
6| 14236 |26.07.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Соня Колтуклиева за Борисов, Венелина Гочева от ”24 часа” и обръщането

.
Бойко Борисов и Венелина Гочева в тандем
”Медиите вървят след победителите”( Асен Агов). Венелина Гочева стана близка приятелка с Бойко Борисов още, докато той беше главен секретар на МВР, негови снимки се появяваха в ”24 часа” от първа до последна страница - снимки на един героичен, атлетичен, симпатичен полицай и премиер. Това написа във фейсбук журналистката Соня Колтуклиева.
 

Тя продължава: И така... до бунтовете през февруари 2013 година. Тогава ня#кой каза на Венелина Гочева, че Борисов ще бъде свален от власт. Тя и без друго му беше обидена, защото лидерът на ГЕРБ не направи сина й лидер на младежкия ГЕРБ.

 

...Бях заедно с Бойко, когато той видя в "24 часа" огромна снимка как горят негов портрет на улица в Пловдив. Срина се. В очите му се появиха сълзи. Дълго стоя безмълвен с приведени рамене. Това му причини неговата приятелка Венелина Гочева.

Борисов подаде оставка...

 

Докато управляваше Орешарски, Гочева беше с Орешарски, естествено.

 

Бойко се върна. И Гочева се върна при него. Че как иначе?! Пресгрупата, която купи с кредит от Инвестбанк, в действителност погасяван от КТБ, се издържа чрез пари от обществени поръчки и еврофондове.

 

Ще припомня какво казах в студиото на Люба Кулезич. Когато удариха ГЕРБ с аферата Костинброд, в която движеща сила беше Пеевски, кълнящ се в приятелство към Борисов, докато беше премиер, Бойко ми каза: аз ли съм толкова наивен, Делян ли е толкова подъл...

 

Случаят с Гочева е аналогичен.

 

Соня Колтуклиева

Facebook

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 16591 |24.07.2017 Колтуклиева: Пеевски искаше от Борисов да се откаже от премиерския пост . 1| 6548 |13.07.2017 Борисов, Ципрас и Вучич на тройна среща за сигурността на Балканите . 3| 6538 |30.06.2017 Росен Плевнелиев лобира открито за Ф-16, хвали Борисов, атакува Радев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads