Реклама / Ads
33| 10608 |06.11.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Терзиев: София ще бъде градът на хората с големи мечти, който ще даде възможност да се реализират /видео/

.
Източник: БГНЕС
Благодаря на всеки, който излезе да подкрепи промяната в нашия град, промяната на начина, по който се управлява, благодаря от все сърце. Всеки един от вас е причината ние да сме оптимисти, че София я чакат по-добри времена, каза новият кмет на София Васил Терзиев
 

Поздравихме се с редица изпълнени обещания. Казахме, че ще се борим за кметското място, изпълнихме го, че ще се борим за ново убедително представителство сред районните кметове, постигнахме го, че ще се борим и за стабилно представителство в общинския съвет. Сега предстои да покажем, че можем да управляваме достойно и прозрачно. Всеки от нас приема победата като голяма отговорност. Можем да ви обещаем, че ще работим изключително отговорно и мотивирано тези 4 г. това, което сме обещали наистина да се случи. Да видите, че може да има по-различно управление, заяви Терзиев.


Принципното прозрачно управление, за което говорим, ще го видите, убеден е Терзиев. Ние вярваме в хората с големи мечти, София да бъде градът на хората с големи мечти, който ще даде възможност да се реализират. Тепърва ще се захващаме с големите неща пред нас. Имаме няколко основни принципа, винаги публичният интерес да е по-високо от всичко. Да не се вземат решения в изолация, а всички заинтересовани страни да намерят правилното решение. Трето, важно е активната комуникация и след изборите. Искаме хората да повярват, че общината е техен партньор и защитава техния интерес, подчерта Терзиев. Трябва да е ясно, че парите на софиянци отиват по предназначение. Ще бъда кмет на всички софиянци и тези, които ме подкрепиха, и тези, които не ме подкрепиха, каза още Васил Терзиев.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 14610 |04.11.2023 Иван Ланджев и българското селфи: Какви сме, защо сме такива, какво е бъдещето ни? . 6| 10605 |03.11.2023 Камен Алипиев - Кедъра: Да, видеонаблюдението ни показва как сме най-големите тарикати и можем да минем метър . 31| 11551 |31.10.2023 Емил Джасим: Ваня Григорова е истински убедена комунистка . 20| 32395 |01.11.2023 Капитан I ранг о. з. инж. Николай Йорданов за ФрогНюз: Войната в Украйна! Давид бие Голиат и по море!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads