Реклама / Ads
11| 10455 |30.04.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Циганите като пирани ще ни довършат

.
Източник: Булфото
Който и днешен политик да запитате, какво мисли за бъдещето на циганите в държавата, няма да получите конкретен отговор. Първо – защото днешните политици не са политици, а крадци, и второ – защото циганската общност е приоритет за всяка партия.
 

Ако имаше истинска демокрация в България, настоящето и бъдещето на държавата нямаше да зависи от цигански или турски гласове! За циганите официално е прието да не се говори, да не се закачат и да се премълчават престъпленията им, като цирей на носа, който те загрозява, и е някаква нежелана част от теб, но някак го приемаш, и преглъщаш.

Всеки човек си има душевни и телесни недостатъци, а ние българите сме приели, че циганите са нашия кусур. Самите те почти не са виновни за „възловото” положение, в което се намират спрямо държавата и останалите граждани от български произход. Не е луд, който изяжда зелника, а който му го дава!

Политиците и по-точно комунистите създадоха условия за паразитното им развъждане, с цел по-късно да се възползват от електоралните им гласове. Всичко тръгна като малка снежна топка, но вече се превърна в снежна лавина, която помита и унищожава всичко по пътя си. В една толкова малка държава като нашата, при една установена от мутри и комунисти анархия, това е прекрасна жизнена среда за размножаване на всякакви паразити.

Циганите все повече се множат и ще имат все по-решаващо значение за бъдещето на държавата ни. И тъй като 90% от тях са недостатъчно образовани, обременени от генетични и общностни деформации, те ще станат лесен материал за обработка и консумация на антибългарски формирования. Ще застанат на първа линия в едно бъдещо стълкновение с етническите българи и мръсни, и грозни сили ще ги използват, за да унищожат държавата ни.

Кой не би се гордял с цигани като д-р Чирков, цигуларя Венци и всички мургави музиканти, които вливат живец край нас чрез музиката си? Но те са единици, в сравнение с представители на циганския етнос като фамилията Зрънкови,  цар – Кирови и всички, населяващи гетата в големите градове, селата и махалите на държавата. Те се изхранват предимно със социални помощи, кражби и грабежи над останалите граждани на държавата. Това обаче ще има край и тогава всичко ще излезе от релси.

Не политически, расов или етнически сблъсък ни предстои! Очаква ни обикновен глад, на човешки същества! Те ще тръгнат срещу закони (които и сега не признават), срещу българите, срещу държавата и ще изгризат всичко до шушка, точно както пираните изяждат за минути падналата в реката жертва. Ще го сторят не защото много ни мразят или защото са привърженици на ДПС или БСП, а защото няма да имат друг изход.

Гладът не оставя много възможности за избор. За да оцелеем като нация е нужно да се приемат спешни, крайни мерки, както за размножаването на циганите, така и за възможностите им да гласуват на избори. Ако те бяха нормална родова формация, за 23 години досега щяха да се организират в партия или движение, а не да се оставят да ги манипулират турци или комунисти. Щом не са способни да се самоорганизират, ние трябва да определим статуквото и бъдещето им, както ги храним в момента. Трябва да го сторим в интерес на нацията и държавата, а не в някакви тясно котерийни партийни интереси! Иначе пираните идват и ...........!

Красимир Бачков
svobodata.com
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7813 |10.01.2013 Де да бяха всички като Морз! . 28| 8502 |26.12.2012 ДС като "приказка безкрай"? . 4| 9573 |01.09.2012 Портокал Портокалов: Не може да се говори за циганите по инерция . 41| 35463 |15.02.2012 К. Маркова: Като убиха мъжа ми, ми биха шамари в полицията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads