Реклама / Ads
7| 6653 |15.11.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Умри и освободи болнично легло и място в магазина

.
Освободени легла...
Според овластена група послушковци без капка морал и здрав разум, последната и най-важна мярка за борба с коронавируса е забраната за възрастните хора (на и над 65 г.) да влизат в магазини за хранителни стоки и аптеки освен в диапазона 8-10 ч., че и следобеден “зелен коридор“. Защо?
 

- защото са най-големите и опасни разпространители на коронавируса.

- защото, както обясни с мазен глас на пътуващ проповедник министъра на здравеопазването, така е удобно за организацията в хранителните магазини.

- защото възрастните трябва да бъдат лишени от възможността да си купят лекарства при внезапно възникнали неотложни нужди.

 

Що за геноцид е това? В коя държава в света има такава мярка? Ами като лекари, ръководители на клиники и болници и в редица други области на обществено-икономическия живот в България работят хора на над 65 г. И те ли трябва да са подложени на такъв психологически натиск и тормоз? Това ли е вашата грижа, уважение и благодарност към вашите майки и бащи – да им забраните достъпа до магазини за хранителни стоки и аптеки? Или не - всъщност забравих, на тях (възрастните) им е позволено да посещават ресторанти, кафенета и клубове, да се возят в обществения транспорт, да работят на места където няма по-млади кандидати. Там ли е по-безопасно за тях? Всъщност може би на един следващ етап ще се приемат и други по-драстични забрани или по-добре да се затворят възрастните в специални лагери и да започне постепенно и планово тяхното унищожение. Ето така вече ще започне отслабване на натиска към здравните заведения и здравната система, ще се освободят легла в болниците, ще се намали недостига на лекарства, ще се освободят средства от пенсиите и надбавките от 50 лв. То и без това не се знае за кого ще гласуват тези неблагодарници –пенсионерите.

 

Георги Трифонов, пенсионер неблагодарник

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6149 |24.11.2016 Проф. Слатински: По-разумен ще стане животът ни, ако се освободим от феномена ”ББ” . 52| 11042 |19.12.2015 Българите в Македония: Няма "бугарски фашистички окупатор", а освободители . 13| 6065 |21.12.2007 Как да освободим България от себе си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads