Реклама / Ads
43| 23904 |24.01.2011 ЪNDERGROUND

Алексей Петров си върна бизнеса с проститутки

.
Алексей Петров и хората му са успели да си възвърнат пълен контрол върху бизнеса с проститутки на територията на ялата страна, научи от отлично информирани източници в. „Торнадо”.
 
Докато беше зад решетките, териториите за проституция, управлявани от Трактора, многократно бяха атакувани от негови конкуренти в този незаконен бизнес. В един от най-апетитните райони например, Сандански, за известно време хората на Алексей Петров бяха успешно изтласкани от консорциум между наши и гръцки бандити. След като обаче бе пуснат обратно на свобода, Трактора доста бързо успял отново да стегне бойните си редици и да си извоюва обратно стратегическите места за бизнес със секс робини. Безспорно най-апетитните райони за този тип незаконна търговия са градовете и местата около големите ни гранични пунктове, като основни са Русе, Сандански и Свиленград, както, разбира се, и двата ни морски града Варна и Бургас.

Публична тайна през последните години е, че Сандански се издържа основно от туристически групи, идващи на секс туризъм у нас от съседна Гърция. Всяка събота и неделя през Кулата минават стотици гърци, които със сто евро изкарват разгулен уикенд, изпълнен с много алкохол и платен секс. Според източници на „Торнадо” от граничния град купищата публични домове в Сандански процъфтяват, а контролът върху по-голямата част от тях е именно в ръцете на бившия съветник от ДАНС Алексей Петров.

Към момента Петров и хората му търпят сериозни поражения единствено в района на Северозападна България, или по-точно в района на градовете Враца, Монтана и Плевен. Доскоро там в бизнеса с дрога и проституция колеше и бесеше Данчо Пръча. Откакто обаче и той попадна зад решетките, този бизнес остана в ръцете на неговия авер Валери Тодоров – Дебелия, за когото „Торнадо” писа нееднократно досега. Според хора от този район обаче Дебелия нямал личните качества и воля, за да управлява и доминира в този бизнес самостоятелно, като именно затова той потърсил съдействието и партньорство с хората на Алексей Петров.
Според нашия източник обаче хората на Алексей имали доста лоши спомени от този район, защото, когато преди години бившите барети на Петров отишли с няколко коли, за да подчинят на своя интерес незаконния бизнес в региона, си тръгнали жестоко пребити и с напълно смазано самочувствие. Източникът на „Торнадо” допълва, че хората на Трактора изяли толкова много бой, че за години забравили района на Врачанския Балкан. Не така обаче стоял понастоящем въпросът с морската ни граница. Мутрите на Трактора отново успели да си възвърнат пълен контрол над проституцията в Бургас и курортите около града. Във Варна, независимо от силното присъствие на ТИМ, Алексеевите бригади също успели да постигнат значителни успехи. Разбира се, най-голямо влияние спрямо проституцията мутрите на Петров имат в София. Благодарение на пълния контрол върху повечето столични публични домове и стриптийз барове, както и влиянието върху няколко от големите таксиметрови компании, Петров успява да държи в ръцете си изцяло приходите от проституция в София.

Според източник на вестника, веднага щом бил освободен, той привикал някои от най-приближените си хора в дома си на улица „Арарат” и им дал нареждане да посетят горните места с новината, че „татко се е прибрал вкъщи”.  Същевременно в ъндърграунда расте напрежение от очаквани наказателни акции срещу някои от изпълнителите на удари в стриптийз баровете на Петров. Според информация на „Торнадо” един от първите набелязани е едноръкият Румен от „Стрелбище”, който бе заподозрян преди време, че е поставил взрив пред един от стриптийз баровете на Петров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 21623 |27.12.2010 Висаджии изхвърлиха Митьо Очите от бизнеса си . 11| 23996 |18.10.2010 Алексей Петров арестуван в Ница . 43| 11890 |19.02.2010 Стига с тоя Левски, искаме Алексей! . 30| 14992 |12.02.2010 Алексей Петров в техните умове и сърца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads