Реклама / Ads
53| 18458 |29.09.2010 ЪNDERGROUND

Масонът Славчо построи три клозета, отправи се към втори мандат с БСП и живее в … 2011 год.

.
Славчо Атанасов
 

„Няма да скрия, че освен ротарианец, съм и масон”, изплака вчера пред пловдивски сайт кмета Славчо Атанасов, след като вътрешния министър го определи за „добре структуриран политически хамелеон”. Признанието го направи ей така, за успокоение вътрешно, външно и на екипа му, зер да не забравят „братята”, че се е врекъл на началниците си, които развяват бяло-сини престилки в Пловдив – Георги Гергов, Иван Чомаков, Илко Илиев, Степан Ерамян, Недялко Генчев, Росен Димов, Цацаров, Атанасов, Търновалийски, и още „синове на вдовицата”. После Славчо сложи вратовръзка с акациева клонка/древен масонски символ/ и призова Хирам да му помага в устремлението.

Днес пък се появи в сутрешния блок на БТВ и пак орева орталъка, че може да вдигне осмо тепе със софийския боклук, „ситуиран” наблизо. Ама нали си е недостатъчно информиран забрави, че отдавна тепетата в Пловдив са Шест/дяволско число/, благодарение на предшественика му Чомаков, който капична Марково тепе и сега там фирма от ханаанската земя строи китен мол, т.е. със столичните бали трябва да дигне към до още две тепета, та да стигне обещаните пред Цолова осем.

Задоволен от тв-промоцията се отправи към покоите на Гоце Президента/личен негов другар, който Славчо го целува под път и над път/, Бойко Борисов /и него целува, ама не толкова страстно, по-жарко мляскаше Станишев/, Цецка Цачева /няма данни да прегръщал плевенската хетера, предпочита Румен Петков/, където се включи в православното шествие за духовното възпитание и образование на децата. То щяло да бъде постигнато чрез въвеждане на вероучение в школата. Придружител на пловдивския кмет бе червения депутат Петър Мутафчиев.

Така масонската и комунистическата общност в Пловдив се зае с православните ценности и духовното възпитание на подрастващото поколение сред хоругви, икони, епатрахили и свещенослужители. Странна амбиция като се има предвид, че и двете общности /масони и комунисти/ са прокълнати от църквата като служители на Сатаната, ама то в България на какво ли не се нагледахме…

Ама ме налегнаха исторически аналогии. Към 31 декември 1937 год. в Пловдив има цифром и словом 21 /двадесет и един/ приети, посветени, огряни от светлината масони, но сред тях са люде като д-р Хр. Аджаров, М. Батолов, М. Данов, И. Гарвалов, д-р Гребенаров, Гр. Данов, Ив. Сечанов, работили наистина без фанфари и ишмари по панаири, вмро-та и партии, а на ползу роду, помагали за новия градеж след чирпанското земетресение, а тия сега само като им проследиш родните места /селата Нивянин и Гита/ ти става ясно, че става дума за ново възраждане на тежкия, ортодоксален и лаком комунизъм. Ония достойни „зидари” били едва 21, а сега само в Пловдив са около … 5 /пет/ ложи като някои са си просто социалистически организации с тук-там македонстващи кресльовци. Пловдивските ложи са иначе с живописни имена „Слънце Ориент 21”, „Свобода”, „Дъгата на Пловдив”, „Зората на Тракия”, „Пълдин”, „Светлина”, „Тримонциум”. Все афелирани/присъединени/ към „Великите” ложи на Володя Лозанов или живковия телохранител Румен Ралчев , абе сериозна работа, ама като се тегли чертата?... За два мандата масона Иван Чомаков отбеляза два крупни успеха в „градежа” – подари панаира на зидаря Георги Гергов и подписа приемането на софийските бали с боклук, а за един мандат зидаря с по-нисък ранг Славчо Атанасов успя да изгради и да открие с мажоретки - три кенефа. Това е. Е, сега ще сколасва да прави ново тепе от софийски боклуци, защото така си подложи като вкара без избори БСП в управлението на града, а сега внимателно и задълбочено ги слушка, за да папка.

Ама в „националния лидер” БТВ наш Славчо не пропусна да блесне с нови интелектуални постижения: говореше в 3 л. за себе си като същи царски представител или поне просветлен свише - „Кметът Славчо Атанасов така, кметът Славчо иначе…” и отново, и отново грееше с неповторимия си местен диалект - дИсницата, нИщата, обИщавам, убИждавам… Коронована особа, та дрънка – „ПознЬавам се с всички изтъкнати бизнИсмЬени на Пловдив. Все пак съм кмЬет. СпИциално Георги Гергов, да напомнЬя, го прегръща и премЬиерът Бойко Борисов”.

По същото време екипът на „зидаря” Славчо работи, та се къса за възраждането, за градежа и просветлението на Пловдив. Бисерът Петя Гогова-Дойчинова в младоженска еуфория провидя вселенско пришествие от … 500 000 души за събота и неделя , които щели да се изсипят в музеите и галериите. Ами то по двама в стая да са тези посетители ще трябват хотели, колкото в Дубай и пак ще задръстят местната канализация, та ще може да построим още едно тепе, но от … екстременти. Само това да не докарат на града, че с трите евро-кенефа на кмета за къде сме?! Ами, ако този половинмилионен тур за два дни на Гогова-Дойчинова върне обратните води? За целта екипът на Славчо измислил нововъведение грандиозно – музеите и галериите, които работят в петък, няма да се трудят в събота, а в събота ще работят само клубовете. С този замисъл кметският екип в Пловдив ще тури един път завинаги черта между интелигенцията и пияндурите по клубовете.

И се питам защо са му на Славчо и компания пари за боклука като заместничката му ще докара толкова хора /половин милион/ само за два дни. По 5 лв. да оставят бюджетът е вързан за година напред и тогава огрян от светлината ще гради с чука и отвеса, каквото си е наумил.


Друг заместник на Славчо, младият комунист Ганчо Колаксъзов пък за три години не написал и един ред по евро-програмите, за които отговаря, но си писал хонорар човека. И Славчо му го подписал. За два проекта в далечното бъдеще си драснал 47 745 лева и тръшнал хидролога Доган в земята. По време на финансов одит в община Пловдив по оперативна програма Регионално развитие проверяващите се хванали за главата, социалистите воглаве със зидарите Гергов, Мутафчиев и Георгиев казали, че техния кадър е невинен, ама щели да го оттеглят, за да тропосат друг. За заместника си Колаксъзов просветления Славчо премълча в телевизията. И за хонорара му – също.

Като гледах поредното появяване на пловдивския кмет се замислих защо на този човек само избори са му в главата, въпреки че не бил решил. Най-вече, поради битовата причина „жена ми е твърдо против, защото почти не ме вижда”. И ми просветна, че в масонските ложи не членуват дами, а на 27 юни „старите, свободни и приети зидари” се събраха в Пловдив и се простиха с … 2010 г. По стар обичай на Еньовден изпратиха старата и посрещнаха Новата 2011 година, когато ще има избори. С малтийски меч и удари на чук обсъдиха бъдещето на Славчо, изборите и пожелаха втори мандат. После Станишев, Гергов и компания провъзгласиха подкрепата на БСП за него, ама съпругата още не е посветена, та писнала, че не вижда благоверния си.

Нещата се проясняват…

toross. blog. bg
Христо Марков
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 10125 |24.09.2010 Златната есен на благотворителните шоута . 26| 10774 |21.09.2010 Сирак + мургава кожа = проклятие в БГ . 62| 9176 |18.09.2010 Българските църкви в САЩ губят облика си; бият тревога . 7| 5768 |16.09.2010 Турците казаха "EVET!" на конституционната реформа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads