Реклама / Ads
3| 12734 |20.02.2019 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Почернена майка принуди Дъмпела да излезе на светло

.
Даниел Стефанов-Дъмпела, Илияна Дамянова и дъщерята, която е загубила Източник: Фрогнюз
Почернената майка Илияна Дамянова, която точно преди година загуби красивата си дъщеря Асияна при жестока катастрофа, принуди небезизвестният Даниел Стефанов-Дъмпела да изплува на светло. Той нашумя преди няколко години, след като наръга Багата в столично заведение. Някои медии го свързват с родния ъндърграунд.
 

Асияна остави сираче петмесечната Даная-дете на Дъмпела. От този момент досега майката на загиналата млада жена се бори „ със зъби и нокти“  да вижда внучката си. Уплашена е, че след като са й извадили международен паспорт, могат да я изведат и повече да не я види.  След трагичната катастрофа, момиченцето  живее при Даниел Стефанов и негова приятелка.  Софийски районен съд днес даде ход на дело, в което Илияна иска да й се даде възможност да вижда малкото дете, което вече е на 1,5 г. Появата на Дъмпела в съда изненада всички. Демонстрира бодър дух и настроение. Усмихваше се през цялото време, докато започне съдебното заседание. „Точно на днешната дата преди една година погребах дъщеря си. Тя е майка на неговото дете. Поне пред паметта на Асито, да бъдем по-смирени“, възмути се Дамянова.

 

 Свидетелите от страна на Илияна споделиха пред Фрог, че са  виждали Дъмпела да се движи с охрана и уточниха, че  трудно може да бъде засечен, още по-малко сниман.  Не скриха, че се страхуват от него и допуснаха, че след като ги е видял в съда, сега може да им отмъсти. Разказаха, че след като родила, Асияна сама отглеждала детето си и се сблъсквала с неволите на майчинството.  Няколко пъти само засичали Дъмпела да се мярка за часове, след което си тръгвал. Те признаха, че приживе Асияна се страхувала за живота си, оглеждала се навън, следяла през прозореца преминаващите коли и била подозрителна към всичко и всички. „Знаеше, че Дъмпела и изневерява и това я погубваше“, допълниха нейни познати. Илиана е категорична, че дъщеря й е загинала при странни обстоятелства, които все още не са изяснени в пълнота от разследващите.  

 

Съдебният състав помоли Илияна и Дъмпела да се споразумеят в името на детето. Подчертано беше, че то ще има нужда и от двете страни и подобни съдебни спорове не са в услуга на Даная. Адвокатката на Даниел изненадат всички, като заяви, че клиентът й иска, ако се стигне до срещи, те да са в социален център и то за съвсем малко време. „Кажи ми защо не искаш да ми дадеш да видя детето? Кажи ми, Даниел, какво съм ти направила?“, питаше през сълзи Илияна. Отговор така и не получи. Дъмпела опита да се измъкне от въпросите на почернената майка, като обясни, че имал работа и трябвало да тръгва. „Даниел иска да заличи спомена за Асияна“, категорична е Илияна. Тя продължава да няма връзка с детото, не знае къде се намира и кой реално се грижи за него. Следващото заседание е насрочено за май месец.  

 

Екип на Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7184 |12.02.2019 Само във Фрог: Две адвокатски кантори пишат съдебните решения по част от търговските дела в СГС . 4| 10153 |12.02.2019 Само във Фрог: „Вътрешна сигурност“ държи „на трупчета“ разработки срещу ченгета от СДВР и плевенската полиция . 3| 12921 |07.02.2019 Само във Фрог: Сикаджията Сашо Храбреца е един от двамата помилвани затворници в Дубай . 7| 9607 |23.01.2019 Първо във Фрог: Акцията в 4-то районно е заради шефа на икономическа полиция, задържаха го

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads