Реклама / Ads
0| 8721 |19.12.2016 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Жертва на скандален общински съветник от ДПС се отказва от показанията си?

.
Методи Петков
Жертвата на скандалният общински съветник от ДПС -Плевен Методи Петков се кани да се откаже от показанията си. За това сигнализираха пред Фрог нюз близки до общинаря. Става дума за Даниел Дереков, който в средата на годината беше пребит за това, че лови риба на язовир Каменец край Плевен.
 

В момента Методи Петков е в ареста, а срещу него се води разследване. Обществото настръхна след като стана ясно, че Дереков  е бил подложен на унижение, като нападателите, осен че му теглили як бой,  го накарали да яде жива риба. Според източниците ни братовчеди на Методи непрестанно атакували Дереков. Съветвали го да се откаже от показанията си, като в замяна на това му обещали  солидно заплащане. Веднага след инцидента пребитият  се оплака пред медиите, че е получил оферта да оттегли обвиненията си. Обиден от случката, той се зарече тогава, че никога няма да го направи. Твърди се, че преди дни хората на Методи и Даниел се срещнали, за да търсят решени на проблема. Политици от Плевен под сурдинка признават, че заради влиянието, което Методи има сред ромите, бил много ценен от повечето политически сили в града.  Няколко от тях вече ходатайствали на високо, за да му издействат свободата. Срещу това разчитали, че Петков ще им съдейства на изборите с гласове, предимно от ромската  общност.  Преди месец ви съобщихме за тайнствена акция на ДАНС, при която бяха проверени фирми и офиси на общински съветници, сред които и на Методи Петков. Предполага се, че става дума за съмнения  за източване на общинското предприятие Паркстрой -Плевен. 

 

Ето и самото писмо едно към едно:

 

Отдавна следя кариерата на Методи Петков от ДПС и отдавна съм против протекциите,които му дават всички Плевенски Депутати.

 

     Мога да ви разказвам много за цялата му кариера,както и за тази на българина от неговата банда с името Здравко Георгиев,който също е Общински съветник,но от БДЦ,но сега това не е най-важно.

 

   Важно е да ви информирам,че битият на язовира от Методи и другите цигани Дидо преди дни е потърсил връзка с братовчедите на Методи с цел да вземе едни пари и да се откаже от показанията си срещу Методи и да ги насочи срещу някои от другите.На момчето просто му е писнало от заплахи и е решило поне да вземе някой лев и да си отдъхне.Лошото е,че излизането на Методи мигновено води до обединяване на Циганите в Общината и до мобилизация за предстоящите избори.

 

   Тази новина,разбира се е недоказуема в момента,но ще се види на първото дело.

    От друга страна има нещо много важно,което никой не смее да постави на дневен ред,защото всички ги е страх в този град от Циганската Мафия,която Методи създаде и оглави и която става все по-силна и добре структурирана.

 

   Методи е Общински Съветник в Плевен и след предстоящата на 22.12.2017г. сесия той става със 6 редовни и общо 8 последователни сесии на които не е присъствал,а по закон отдавна трябваше да е изваден от ОИК-Плевен и на негово място трябваше да е следващият в листата на ДПС.

 

  Председателят на Общинският Съвет Мартин Митев от ГЕРБ умишлено преди две сесии пусна запитване до ОИК,знаейки че все още е рано да се извади Методи,но така му даде време.

 

     Ако можете да се заинтересувате от това,ще направите огромна услуга на града и ще докажете,колко манипулируем е ОИК Плевен,които са в пълно нарушение на закона и по друг казус за двама Общински Съветници от Герб.

 

    Също така можете да поискате документация за фирма Паркстрой Плевен от изминалият мандат и да видите как в тази фирма е оперирала многократно същата фирма,която се води и наемател на язовира в Каменец.

 

       Държа да подчертая,че не съм член на нито една партия,както и че нямам пряк или косвен интерес от каквото и да е свързано с този човек,както и че изхождам от чисто човешки и законови рамки.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 9720 |19.12.2016 Първо във Фрог: Лансират Румен Христов за премиер . 8| 50506 |16.12.2016 Само във Фрог: Арестуваният шеф от ДАНС засечен от западни служби да снася на руснаци . 1| 5521 |16.12.2016 Само във Фрог: Полицай от Русе осигурявал „чадър” над наркобанда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads