Реклама / Ads
7| 21830 |13.10.2022 ЪNDERGROUND

След като запаса пищов, служител на БАБХ сложи буркан на джипа си. Представя се за ”авер” на президента

.
Въпросният служител
Служителят от БАБХ на ГКПП “Капитан Андреево”, който преди няколко месеца запаса пищов в гащите, сега си сложи и буркан на джипа. Според свидетели на метаморфозите на Николай Едрев, той парадирал с близките си отношения с президента Румен Радев.
 

Поведението на Едрев не само, че възмутило работещите на граничния пункт. Заради тази показност, те изразили готовност  да обявят неподчинение.   


Според източниците ни Николай Едрев ежедневно изтъквал факта, че имал телефона на Радев и може във всеки момент да му се обади. Припомняме ви, че по време на една от проверките на МВР на пункта покрай безпрецедентния хаоса с камиони, заради агресивното му  поведение, на ченгетата им се наложи да му напишат предупредителен протокол. Действията на блюстителите на реда влудиха представителя на БАБХ и той демонстративно напусна мястото. 


.

 

Преди близо 2 месеца инспектори на БАБХ написаха писмо до уволнения вече шеф на Агенцията Христо Даскалов, в което надълго и нашироко обясниха, че са принудени от Едрев да нарушават наши и европейски директиви. Оплакванията, обаче не дадоха никакъв резултат и атмосферата на пункта продължи да бъде напрегната. Всички се чудят защо Едрев демонстрира сила и се прави на “мутра”, след като държавата изцяло контролира района и дали по този начин не избива комплекси.


Отделно от това се пипат дали изобщо са законни тези действия на служител, нает от БАБХ да работи на граждански договор.   Припомняме ви, че Едрев бе назначен и в Надзорния съвет на държавната фирма “Автомагистрали”.  Именно оттам Едрев има на свое разположение и модерен джип “Фолксваген”.  “За плашило ли ни го изпратиха? Защо по този начин трябва да се карат хората да се страхуват? От кого и от какво”, питат възмутени те. 

 


.



 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 12132 |15.08.2022 Съпругата на убития Удо Ланге издала любовника си на разследващите . 0| 12433 |05.07.2022 Как криптосъкровище за милиарди изчезна яко дим, след като разследването попадна в прокуратурата на Гешев . 0| 6482 |11.04.2022 Четирима задържани след преследване с полицията в София тази нощ . 0| 6118 |25.03.2022 Разследват бившия зам.-министър Манолев от списъка „Петков” и по данни от САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads