Реклама / Ads
10| 8466 |30.01.2022 ЪNDERGROUND

Тежко криминално престъпление: Прегазиха 17-годишна край Гоце Делчев, шофьорът - с наркотици в кръвта

.
Източник: БГНЕС
Полицаи и граничари са накрак след сигнал за тежко криминално престъпление, извършено край град Гоце Делчев. Инцидентът е станал снощи, около 20 часа, на пътя между Дъбница и Хвостяне, където е прегазено 17-годишно момиче от квартал ”Кремиковци” в Гърмен. Сигналът е подаден от преминаващи автомобили.
 

Тя е пътувала с други двама души в кола, съобщиха на брифинг от Окръжната прокуратура в Благоевград. Единият е бил от гърменския квартал "Кремиковци", откъдето е и жертвата.

 

Не е ясно по какви причини е слязла и е останала сама на пътя. Прегазена е от друг автомобил, в който пътували четирима младежи. Те са избягали след като са я прегазили. Задържани са няколко часа по-късно. Шофьорът е употребил наркотични вещества. Задържани са и другите двама, с които е пътувало момичето.

 

Води се разследване за причините, поради които момичето се е намирало на това място в това време. Извършена е аутопсия на трупа, която се очаква да даде яснота по отношение на механизма на извършеното престъпление. За момента не е известно къде се е намирала на пътното платно и какво е било положението на тялото й преди да я прегазят.

 

Проверяват се всички версии. Не се изключва момичето вече да е било мъртво, когато през тялото е преминал вторият автомобил. Предстоят разпити на свидетели, огледи на автомобилите и на местопроизшествието.

 

Няма връзка между пътуващите в двете коли. Девойката обаче се е познавала с двамата си спътници в автомобила, от който по някаква причина е слязла. Тя е имала приятелски отношения с единия.

 

За момента не се знае и дали колата, която е преминала през тялото на момичето, се е движела бързо, но участъкът там е прав и предполага по-висока скорост. Освен това след като прегазил девойката, шофьорът не спрял и продължил да се движи по пътя.

 

Изяснява се още дали момичето е насилвано преди инцидента, както и дали е заплашвана. Не е ясно дали не е била физически и психически малтретирана.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 12667 |18.01.2022 Отвлякоха и убиха жената на общински съветник от ГЕРБ . 13| 18918 |17.01.2022 Нови документи разкриват нарушения в схемата за „Автомагистрали“ . 25| 17125 |11.01.2022 Първо във Фрог: Биснесменът Илия Златанов е със заплаха за живота . 3| 8546 |11.01.2022 Срам! КПКОНПИ се похвали с малка част от отнето имущество на Сумиста 7 години след доживотната му присъда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads