Реклама / Ads
62| 29666 |03.02.2011 ЪNDERGROUND

Велчев в афера със секс и шпионаж

.
Мис България 2005 Роси Иванова работела като компаньонка, спяла с ковчежника и важни чужденци
 
Бившият финансов министър Милен Велчев е бил използван като източник на конфиденциална политическа и икономическа информация по време на двегодишната си любовна афера с Мис България 2005 Роси Иванова. Това научи „Торнадо” от изключително добре информиран източник, според когото в продължение на месеци Велчев е бил манипулиран чрез любовницата си Роси Иванова, с цел събиране на информация, представляваща интерес за наша южна съседка.
Според източника на „Торнадо” още от 2004 година Роси Иванова е работила като скъпо платена компаньонка за агенция, управлявана от двамата братя Маргини. Именно благодарение на тази си „служба” година по-късно, през 2005, красавицата успява да спечели титлата си Мис България.

За въпросната „модна” агенция и до днес работят по-голямата част от най-известните наши модни модели. В случай че някой богаташ желае да прекара интимна нощ с някоя от красавиците, популярни от билбордовете или ТВ, той се свързва с определени хора от агенцията, които пък му изпращат по електронна поща снимки на всички налични към момента модели. Към всяка от снимките има приложена и съответната тарифа с точни суми. Точно по тази схема през 2008 година Роси Иванова се запознава с богат чужденец, който напълно професионално успява да влезе под кожата на родната красавица и да я „вербува” за изпълнение на поставени от него задачи под формата на безобидни молби. С подаръци и шампанско чужденецът успява да се добере до всичката информация за клиентите на Роси Иванова, както и със списък с клиентите на някои от най-добрите й приятелки към момента. Така той разбира, че бившият финансист номер 1 на България е редовен клиент на Иванова и е сериозно влюбен в нея.

Според източника на „Торнадо” през следващите 18 месеца богатият чужденец многократно моли Роси Иванова за „дребни услуги”, свързани с информация относно политическата и бизнес дейност на Милен Велчев, както и за информация относно други български политици, имащи слабост към „работата” на красивите моделки. Сред тях са такива хубавици като Юлия Юревич, която между другото е и първа приятелка на Роси Иванова. Преди време двете красавици избраха китното родопско градче Девин, за да отпразнуват Коледа. Тогава двете носителки на короната “Мис България” отседнаха в апартамент на петзвездния SPA hotel PERSENK и правиха лична компания на собственика на хотела и на избрана група негови приятели. Според информацията на „Торнадо” в групата тогава са участвали действащи политици от ДПС и НДСВ, както и изключително висш държавен банков служител. Източникът на вестника твърди, че за забавата в коледната нощ двете красавици са прибрали над 10 000 лева хонорар.

Пак според източник на вестника към момента цената за една нощ с момиче от ранга на Иванова или Юревич върви между 2000 - 4000 лева, като извън границата на страната ни цената за услугата скача двойно или дори тройно. Има случаи на заплатени хонорари на наши момичета за работа в чужбина в размер на над 30 000 лева. Подобни поръчки за наши красавици са правени от Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Албания, Дубай, ОАЕ, Йордания, Ливан, Израел и Египет. Поръчки на родни манекенки има и от Европа, като най-силна е Италия, а на второ място е Испания.  Връзката между Милен Велчев и Роси Иванова датира от 2007 година. Първите сигнали за нея излязоха из медиите по време на медийния фестивал в Албена, когато журналисти заподозряха бившия финансов министър, че е преспал в една и съща стая с Мис България 2005. Двамата бяха забелязани от папараци да влизат и излизат от обща стая в най-големия хотел в Добрич. И финансистът, и миската отрекоха тогава публикуваната информация, а Роси дори се възмути, че Велчев е женен, пък го набеждават в подобни грехове.

Оказва се обаче, че наистина „всяка крушка си има опашка“ и бившият министър отдавна си пада по разни източени красавици, които води по луксозни комплекси из страната. Според източник на „Торнадо” още по времето, когато е бил финансов министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски, Велчев е започнал да използва услугите на елитната „модна агенция”. Така с времето той се превърнал в един от най-редовните й клиенти, като често водил и свои приятели на подобни забави.
Почти като виц из дълбоката провинция се носи слухът, че бившият финансов министър станал направо за резил, докато гостувал на луксозен хотел във Велинград. Заможното юпи се явило в българската спа столица в компанията на млада любовница по времето, когато съпругата му Симона беше бременна. За да не дава храна за различни сплетни из малкия градец, Велчев решил много-много да не се показва по заведенията или градските улици. Той предпочитал да нахрани и напои мацката направо в хотелската стая и за целта поръчвал единствено рум-сървиз.

След изборния провал на НДСВ бившият ковчежник-Милен Велчев го подкарал директно през просото. Тогава се заговори, че финансистът смята да се развежда заради любовна връзка с модел. Най-куриозен в случая тогава бе фактът, че съпругата на Велчев хвана на калъп прелюбодейците в дома си. Съпругата на Милен Симона завари тогава в брачното ложе именно моделката Роси Иванова. Оттогава обаче, вместо да се укроти, Велчев затвърдил връзката си с именитата красавица. Впоследствие двамата често бяха забелязвани из различни столични заведения. Макар и днес двамата любовници да се водят официално разделени, връзката между Роси Иванова и Милен Велчев далеч не е минало. Според източник на „Торнадо” нашите служби отдавна наблюдават някои от чужденците, ползващи услугите на елитната „модна” агенция и в частност на Иванова. Освен въпросния мистериозен чужденец, с когото Роси Иванова е поддържала дългогодишен контакт, има поне още един от нейните любовници, който представлява интерес за спецслужбите.

Докато Иванова беше част от живота на футболния мениджър Георги Градев, Роси въртеше паралелна връзка с гръцкия бизнесмен Лукас, който има верига пицарии в София и бизнес с метали по целия свят. След като на няколко пъти получавала предупреждения от ревнивия грък да не парадира с връзката им и да избере между него и Градев, Иванова бе натирена от южняка. Бизнесменът тогава “секвестира” всички екстри на красавицата, като я остави без автомобил и без значима част от бижутата й. За да бъде отмъщението пълно, Лукас тръгна с най-добрата приятелка на Роси – Жанет, разказват светски клюкари. Тя получава и правото да кара доскорошния мерцедес на Иванова, както и да носи бижутата, които в модните среди иронично наричат “оборотни”. Освен това Иванова, която по време на връзката си с Лукас беше рекламно лице на пицариите му, вече е свалена от билбордовете, а на нейно място, естествено, цъфна нейната заместничка и бивша приятелка. Според информация на „Торнадо” обаче нещата около раздялата на двамата любовници не стоят точно така, както бяха представени в медиите. Истината била свързана с факта, че Роси Иванова си позволила да коментира някои от „секретните молби” на гърка пред хора, за които била специално помолена от гърка да си мълчи. Именно тези нейни приказки предизвикали допълнителен интерес на нашите служби към гръцкия бизнесмен, което пък автоматично го накарало да изхвърли Роси от живота си.

Роси обаче не остана дълго “на сухо” и светкавично забърсала бургаски месарски бос, който й осигури едно щастливо лято в тайния му апартамент на Слънчев бряг, където често отскачаше, за да я вижда. Освен него в тайния тефтер на красавицата влизали още синът на известен алкохолен бос, както и името на популярен политик от БСП. Според запознати Роси Иванова, Юлия Юревич и Николета Лозанова поддържат връзки с поне 12 активни български политици, някои от които бивши министри от поне 3 предни кабинета. В следващите си броеве „Торнадо” възнамерява да проведе детайлно журналистическо разследване и да извади на показ имената на всички активни политици, ползващи секс услуги. Подобни нерегламентирани отношения от действащи наши политици крият сериозна заплаха за националната сигурност, тъй като така нашите законотворци или министри се поставят в ситуация на зависимост от тчужди интереси и създават реални предпоставки за изнасяне на секретна информация.

екип в. "Торнадо
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 51827 |30.07.2010 Секс с маймуна? Практикуват го отдавна... . 68| 222443 |11.07.2010 Особености на мюсюлманския секс – смърт и забрани . 10| 16485 |05.07.2010 Общински съветник в Луковит иска секс; тормози персонал в болница? . 20| 23067 |06.07.2009 Сексуалисти правят избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads