Реклама / Ads
34| 18924 |08.07.2021 ЪNDERGROUND

Водачът на ГЕРБ в Силистра със закана към съгражданин: Ей боклук, ще те убия, ще те смачкам!

.
Тодор Тодоров Източник: БГНЕС
„Ей боклук, защо лепиш върху моите плаката? Тебе ще те убия, тебе ще те затрия, тебе ще те смачкам!“. Тези страховити заплахи изрекъл областният координатор на ГЕРБ и водач на листата в Силистра Тодор Тодоров към футболния съдия Тони Георгиев /виж снимката му долу/. За това алармира самият той във видеообръщение, което е направил малко след инцидента.
 

Припомняме ви, че в края на миналата година Фрог публикува обширен материал за същия Тодор Тодоров. Силистренци разкриха пред медията ни, че партията на Бойко Борисов е  наложила мафиотски модел в града, както и че дерибействата са нетърпими. За първи път жител на крайдунавския град застава открито с лицето си и говори не само за сблъсъка си с Тодоров, но и за проблемите в града, произтичащи от тоталното влияние на ГЕРБ.

 

Тони Георгиев разказа през медията ни, че в сряда сутринта около 7, 30 часа е лепил плакати на две политически формации, които са опоненти на тези избори. Това е станало на определено за целта място до банков клон. До него спира автомобил, от който се подава Тодоров и му казва да не лепи плакати. „Къде да го правя, след като вашите са навсякъде?“, попитал го футболния съди. Той уточнява, че в този момент човекът от ГЕРБ скочил срещу него забил му глава в челото и му изрекъл заплашителните реплики“. След това се оттегли.

 

Свидетели на случката са станали приятелката на Тони Георгиев и друга млада жена, които в този момент били на същото място. Младият мъж не се уплашил, а решил да действа по закон като пуснал жалба в местната полиция и прокуратурата.

„Това беше заплаха за убийство. Негови хора направиха опит да ме отвлекат. Звънна ми човек от неговата охрана и ми вика: „Качвай се в колата“. Отвърнах му: „ Минаха тези години с качването. Това няма как да се случи вече. Явно е, че искат да се договорят с мен, но няма да стане“, категоричен е пострадалият пред Фрог.

 

Във видеообръщението той уточнява: „Това лице Тодор Тодоров го раздава на мутра и  е дерибей в наши град. Аз зная много неща от мои приятели как ги е заплашвал, как се е опитвал да подхвърля наркотици на други лица. Действа изключително криминално. И продължават със заплахите. Притеснявам се за мен и за моите близки. И се надявам компетентните органи да си свършат работата“.

 

 Пред екипа ни Тони Георгиев допълва още: „Хората ги е страх, защото Тодор Тодоров държи цялата прокуратура в Силистра – районна и окръжна.  Всички прокурори той ги назначава. Постоянно неговите хора се опитват да правят мизерии. Никой не иска да влиза в  ла....а, но всеки си пази хляба. Просто човекът е с власт. Той си дерибейства. И говорим за областния координатор на ГЕРБ, и водач на листи в няколко града. Радвам се, че всички други партии застанаха зад мен и ме подкрепиха“.

 

Какво разказват силистренци за Тодор Тодоров четете ТУК!

 

Снимка: Пострадалият мъж разказа за заплахата за убийство 


.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 40214 |29.06.2021 Скандален запис: Кмет на ГЕРБ е заподозрян в схема за кражба от саниране с голям бизнесмен и бивш депутат от ДПС . 44| 31273 |02.10.2020 Нова развръзка в ”Барселона Гейт”: Включват се бивши кадри и съветници на ГЕРБ и Борисов . 29| 26879 |23.09.2020 Силистренци пред Фрог: ГЕРБ наложи мафиотски модел в града. Дерибействата са нетърпими . 6| 15175 |23.10.2019 Читатели пред Фрог: В Плевен масово се купуват гласове; ГЕРБ напразно чакаха Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads