Реклама / Ads
14| 12624 |13.08.2014 ЪNDERGROUND

Запалиха дома на полицейски шеф в Плевен заради любовна афера?

.
Домът на шефа на плевенската полиция е бил запален за отмъщение заради съмнения за любовна афера. Това е една от версиите, които изплували по време на разследването, нучи Фрог нюз от полицейски източници.
 

 

За първи път жилището на Йордан Каменов в ж. к. „Дружба” пламнало на 1 март  т. г. около 2 часа през нощта. Била разбита шпионката и през нея впръскали лесно запалима течност, с миризма на ацетон. Идентично  нападение станало 40 дни по-късно. Разследващите издигнали около 10-на версии, които в процеса на оперативната работа станали около  2-3.  „Поръчитилят на палежа може да е  подозирал семейния  Каменов в контакт с друга жена и затова да е скроил план за отмъщение. Запалителната течност е терпентин”, разкриха криминалисти. До този момент няма нито задържани, нито заподозрени за палежа.

 

Непосредствено след това пострадалият директор излезе пред медиите и с гордо вдигната глава заяви, че е станал жертва заради големите успехи, които е постигнал в борбата  с контрабандата на цигари и търговията с жива плът.  В същото време ръководството на МВР се възползва максимално от ситуацията и успя да заплете интрига. Един от приближените на бившият шеф на ведомството Цветлин Йовчев започна трескаво да звъни по редакциите и под сурдинка да намеква на журналистите, че малко преди първото опожаряване Каменов е разговарял за последно през нощта с  Румен Петков от АБВ.

 

Така „помощникът” на Йовчев се опита да насочи вниманието към Петков. Направи го  не случайно, тъй като по това време БСП водеше тотална атака към партия АБВ  и нейните членове. От плевенската полиция, обаче опровергаха тази теза, като заявиха, че ще се придържат към доказателствата и няма да влизат в подмолни политически игри. Служителите на полицията в Плевен твърдят, че настоящият директор бил назначен изцяло с протекциите на ДПС. Подчинените на Каменов се похвалиха ,че работата в полицията била замряла и всички  се чувствали като на почивка.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 21555 |12.08.2014 Фрог научи: Закопчаха страшилището Лунгара за издевателства . 16| 10931 |11.08.2014 Експерти: Някой притиска БНБ, за да не реши проблема с КТБ . 12| 12722 |08.08.2014 Бившите бопаджии от ДАНС пак ги прекарват на детектор на лъжата . 10| 22778 |07.08.2014 Батков губи "Стандарт", даде "Левски" на Пеевски и Трактора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads