Реклама / Ads
133| 11076 |23.08.2011 ПОЛИТИКА

П. Бочаров: Борисов ще е президент; Дянков - премиер!

.
Петко Бочаров
Това щяло да стане, ако до октомври подкрепата за ГЕРБ не се окаже ярко изразена; кандидатите на другите просто нямат шанс. Това правителство не краде; никога в България не е имало такова ускорение напред, ако то бъде пресечено сега, ще стане като през 1944 г., отсече журналистът.
 

ГЕРБ ще спечели при всички случаи президентските избори, отсече по НТВ журналистът Петко Бочаров. Няма нищо странно кандидатът да се отъждествява с партията, която управлява, но тя ще бъде много глупава, ако не избере за кандидат човек, който може да спечели.

Бочаров отказа да гадае, но добави, че ако до октомври стане ясно, че подкрепата за ГЕРБ не е толкова силно изразена, изходът ще е Борисов да се кандидатира, а Дянков да стане премиер. Росен Плевнелиев е толкова ценен като експерт, че не бива да бъде пипан. В момента се строи основата на нова България, в средата на мандата сме, каза Бочаров.

Не ме интересуват другите кандидати; просто нямат шанс, категоричен беше Бочаров и обясни, че това, което това управление прави, никога не било правено. Сега се правят пречиствателни станции, втори мост на Дунав, пътища, изреди той и каза, че вече му е писнало от идиотщини и чесане на езици. Никога в България не е имало такова ускорение напред, ако то бъде пресечено сега, ще се случи същото като през 1944 г., когато 9-ти септември пресече ускорението ни към Европа като със секира.

Слабост на днешното управление било непротиводействието на битовата престъпност, отчете Бочаров.

Номер 1 от положителните неща на това правителство е, че не краде, каза още Бочаров. Даренията за МВР са до голяма степен наследена традиция, отсъди той. Министър Цветанов се отказа заради алармата, която се вдигна, но това е неправилно, тук не става въпрос Цецо да си сложи дарението в джоба; този път крадене няма, категоричен беше Бочаров. Не мога да бъда вътре във всичките документи; нали го проверяваха за апартаментите; съмнението в правото нищо не значи, продължи той.

На това управление трябва да му се гласува кредит на доверие още един мандат, за да си довърши работата и в края на втория мандат България ще прилича на Белгия, Холандия и др. страни. ГЕРБ имат естествен партньор, но те се правят на "дръж ми шапката". ГЕРБ не се разбират с Атака, Атака правилно решава да подкрепя управлението; Волен е точен и прав в това, иначе не одобрявам политиката му, завърши Бочаров.

"Свършихме ли?", попита накрая той и съобщи, че този факт бил много приятен.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 150| 6034 |05.08.2011 Борисов: Кабинетът работи на 100% . 53| 6605 |28.07.2011 И. Калфин: Кандидадът на ГЕРБ ще е аватар на Борисов, но ми е основен опонент . 86| 9484 |27.07.2011 Б. Борисов: Ще се оженя и ще се кандидатирам за президент . 84| 5721 |21.07.2011 Борисов: Оценката на Брюксел е “отличен” за гражданите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads