Реклама / Ads
39| 7366 |29.04.2010 ПОЛИТИКА

Б. Борисов: Станишев е бил жертва!

.
Бойко Борисов
Най-честно към избирателя е да върнем мандатите си и да отидем на избори. Нека Първанов стане премиер, ако победи в тях, иначе догодина до изборите ще играем на котка и мишка и президентът ще удря в гръб, обяви Борисов.
 

Всеки ден правим по няколко операции срещу корупцията и организираната престъпност, обяви по БНТ премиерът Б. Борисов. Той посочи като пример Гълция, където опозицията не говорела срещу правителството, което било оставено да се бори с проблемите. Защо Г. Първанов сега е толкова активен у нас?, попита Борисов и попита как може социалният премиер 4 години не се е грижил за здравето на работника, оставяйки го да му се трупат отпуските.

Как така сега, когато започнах да въвеждам ред в държавата, започнаха да ме плашат със стачки?, попита премиерът.

Върховният главнокомандващ на въоръжените сили Г. Първанов е допуснал в БА да се направят най-големите нарушения. Сега, когато не му угодихме за едно име, той веднага излиза и пак удря в гръб, обяви Борисов. В армията са задлъжнели с милиони при глупави сделки, добави премиерът, посочвайки за пример малкото НДК.

20 години тези хора непрекъснато са си преразпределяли властта, а сега искат да кажат, че аз и ГЕРБ за 8 месеца сме докарали проблемите, обяви Борисов. А ние сме сред отличниците в Европа, пуснахме и еврофондовете, ще усвоим голяма част от тях, каза той и продължи: "Бившият ми колега Станишев не е разбирал какво му се случва. Първанов му е наложил тройната коалиция, затова сам той не е бил в състояние да вземе и едно решение, а мисленето му е било правилно, съдейки по стенограмите и това, което говори сега".

Най-честно към избирателя е да върнем мандатите си и да отидем на избори. Нека Първанов стане премиер, ако победи на избори, иначе догодина, до изборите ще играем на котка и мишка, ясно обяви Борисов.

Сините, ако ни подкрепят, да ни подкрепят искрено, ако не - избори, категоричен беше премиерът и обеща европейска спортна зала на софиянци още догодина.

Може да се наложи като временна мярка вдигането на ДДС и когато другите мерки сработят, тогава постепенно ще започне отново да пада, обясни Борисов. Ще има намаляване и още от досегашната му стойност в рамките на мандата. Ако ГЕРБ е на власт, в средата на 20102 г. ще има АМ "Тракия", втори лъч на метрото и спортна зала в София, завърши накрая Борисов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 9501 |27.04.2010 Зад преврата на Станишев изплува сянката на Първанов . 12| 6233 |22.04.2010 Станишев брани тайфата на личния си лекар . 31| 5779 |20.04.2010 Станишев предложи Борисов за Нобелова награда . 34| 5546 |17.04.2010 Станишев: ГЕРБ репетира за местните избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads