Реклама / Ads
34| 7140 |29.10.2012 ПОЛИТИКА

М. Димитров: И лудите се обединиха, а десните се разделиха

.
Мартин Димитров
Синият депутат Мартин Димитров разкритикува политиката на управляващите, в която вижда уклон в ляво. По думите му управляващите започват да провеждат лява политика с въвеждането на нови данъци. "Те искат да кажат, че провеждат по-успешна лява политика от БСП, но това води до провал. Няма успешен завой наляво", каза народният представител по Нова телевизия.
 

Единомислие на управляващите и червените депутатът вижда и в референдума за АЕЦ “Белене”. “БСП престана да лъже и си призна, че иска да изнася тока”, смята той. А що се отнася до ГЕРБ, те искат да се строи атомна централа.

Пари пенсии и детски нямало тъй като “се прахосват пари за какви ли не глупости”. По думите му заради скандали като този с превозвача "КАРАТ С" в Столична община няма пари за пенсии и повече пари за детски надбавки. Мартин Димитров заяви, че пенсиите и детските надбавки могат да бъдат увеличени по едно и също време, но не се управляват добре парите. "В момента търсят едни 500 милиона лева за увеличение на пенсиите, а прахосаха 1,5 млрд. лв. за АЕЦ "Белене", каза той.

„В България в момента и лудите се обединиха, а десните се разделиха", заяви Мартин Димитров. „До вчера Каракачанов казваше на Сидеров, че е психопат, а сега се обединяват в името на това един електорат да има представителство".

Именно с подобен мотив членовете на сините Надежда Нейнски, Ваньо Шарков и самият Мартин Димитров обмислят създаването на съюз „Единство". „Няма политическа логика да не събереш десните партии в една, при положение че автентичната десница е заплашена от изчезване", категоричен бе бившият лидер на СДС.

Пет месеца, след като си подадох оставката като председател на СДС, се вижда, че самостоятелно нямаме особени шансове за влизане в парламента на изборите догодина и трябва да се подходи разумно, добави Димитров. Той призна, че има риск автентичната десница да остане без народни представители и добави, че хора в СДС работят срещу партията, насърчавани от ГЕРБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 60| 9918 |16.08.2012 Б. Димитров: Вън чиновниците, които принизиха Ботев и Левски! . 47| 8038 |04.04.2012 М. Димитров: Всичко в държавата се подслушва . 38| 5220 |09.09.2011 М. Димитров: ГЕРБ налага диктатура . 27| 5776 |07.09.2011 М. Димитров: За президент имаме различно виждане с Иван Костов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads